Barátok / Barátlista / Baráti ajándék

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Barátok / Barátlista / Baráti ajándék

Hozzászólás Szerző: csipkebogyo » 2013.06.24. 14:17

Hogyan szerezhetek barátokat?

Kép
Kattints a felső menüben a Barátok ikonra (két emberke) a barátlista megnyitásához. Új barát meghívásához kattints egy üres helyre!
Kép
Eztuán add meg annak a játékosnak a nicknevét, akit meg szeretnél hívni, és ő kap egy rendszerüzenetet arról, hogy szeretnél a barátja lenni.
Ha elfogadja a meghívásodat, akkor barátok lesztek a My Little Farmies játékban.
Ha a barátlista megtelik, akkor nem tudsz több meghívót küldeni, és te sem kaphatsz újabbakat másoktól.

Hogyan / mikor tudok a barátaimnak ajándékot küldeni?

Baráti ajándékot bizonyos szintlépések alkalmával lehet küldeni. A szintlépés megnyit egy ablakot, ahol a játék által felkínált lehetőségek közül kiválaszthatod, melyik ajándékot szeretnéd a barátaidnak elküldeni.
Nem minden szintlépéssel lehet baráti ajándékot küldeni. Ha látni szeretnéd, hogy a következő szinten lehet-e majd, akkor kattints a tapasztalati pontok sávjában (játékképernyő jobb felső sarka) a következő szint karikájára! A baráti ajándékot egy kis ládikó jelenti.

Segíthetek-e a barátaimnak, és mit kapok érte?

Meglátogathatod a barátaid gazdaságait, és ott elvégezhetsz 10 feladatot. Kattints a barátod gazdaságában a jobb alsó gombra, mely mutatja, mennyi feladatot kell még elvégezned, és akkor rögtön a következő feladathoz ugrasz. Ez a funkció különösen hasznos nagyobb gazdaságoknál, ahol sokat kellene keresni a feladatokat.
Kép
Ha nem szeretnéd egyesével elvégezni a feladatokat, akkor két lehetőséged van ennek meggyorsítására, mindkettő aranyrúdba kerül.
  • A barátod gadaságának bal alsó sarkában találsz egy gombot, mellyel az összes feéadatot egyszerre elvégezheted abban a gazdaságban. Ez 1 aranyrúdba kerül neked.
    Kép
  • Közvetlenül a barátlista alatt van egy gomb, mellyel az összes barátodnál elvégezheted egyszerre az összes feladatot. Ez 1 aranyrúdba kerül barátonként, de maximum 15 aranyrudat kell fizetned érte, akkor is, ha 15-nél több barátod van.
    Kép
Ha megváltoztatod a zoomot a saját gazdaságodban, akkor a barátod gazdasága is úgy fog megjelenni. Ezzel a módszerrel egyszerre nagyobb területre is rálátásod lehet a barátod gazdaságában.
Minden egyes elvégzett feladatért kapsz 10 pontot (vagyis barátonként 100-at). Ha megcsináltál minden feladatot egy barátodnál, akkor kapsz egy fél csillagot. 3 csillag összegyűjtése esetén kapsz egy bónuszkártyát jutalmul, naponta legfeljebb 3 alkalommal.

Honnan tudom, hogy a barátaim meglátogattak engem és segítettek nálam?

Kép Minden barát ikonján van egy csillag. Erre kattintva lehet átmenni a baráthoz, ha aznap még nem voltunk nála, és nem segítettünk még neki. Ebben az esetben ez a csillag tele van.
Kép Ha már jártunk aznap a barátnál, de ő még nem járt nálunk, akkor a csillag bal oldala üres lesz, a jobb oldala pedig teli marad.
Kép Ha a barát már járt nálunk aznap, és elvégzett minden feladatot, de mi még nem voltunk nála, akkor a csillag jobb oldala lesz üres, a bal pedig teli marad.
Kép Ha m is meglátogattuk már a barátot, és ő is minket akkor a csillag mindkét oldala teljesen üres lesz.

Ezen kívül van barátság napló, mely megmutatja, hogy mi és a barátunk mennyire aktívan látogattuk egymást az elmúlt három hétben. Ezt a funkciót a barát ikonjára kattintva a bal oldali rész alján találod. A csillagok jelentése a naplóban ugyanaz, mint a barátok ikonján.
Kép

Miért van szükségem barátokra?

Ahogy a való életben is, úgy itt is minden sokkal könnyebb és gyorsabb barátokkal.
- A barátok küldhetnek egymásnak ajándékokat. Minél változatosabb szinteken állnak, annál gyakrabban.
- A barátok meglátogathatják egymás gazdaságait, és ott besegítve barátságcsillagokat szerezhetnek, melyekért bónuszkártyák járnak jutalmul.
- A barátok cserélhetnek egymással kártyarészleteket, és közvetlenül egymásnak is küldhetnek ajánlatokat, ami gyorsítja a csereberélést.

Ha valaki úgy dönt, hogy egyedül játszik, akkor nem kaphat szintlépésekért baráti ajándékot, nem kap baráti besegítésért járó tapasztalati pontokat, barátcsillagokat és bónuszkártyákat, és csak a "csere minden játékossal" funkciót használhatja a kocsiszínben. De ezeken kívül más hátránya nem lesz a játékban.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”