Vevők / Elárusító standok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Vevők / Elárusító standok

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.06.24. 14:17

Hogyan lehet több vevőm?

Minél több és minél magasabb népszerűségű dekorációt helyezel ki, annál több vevő érkezik az udvarodba. A boltban minden dekoráció alatt megtalálod a népszerűségét. Ehhez csak rá kell kattintanod a kártyájára, és bal oldalt a kártya alatt máris megjelenik az érték. Az udvarodban lévő dekorációk népszerűségét akkor láthatod, ha rájuk húzod az egeret.
A vevőid száma akkor is nőhet, ha több azonos dekorációt teszel ki, ám a legjobban a változatosságot szeretik, azért a legtöbben akkor jönnek, ha minél sokszínűbben dekorálod az udvarod.

Mit kívánnak a vevőim?

Előfordult már, hogy a vevőid feje felett pici gondolatbuborékokat láttál?
Így jelzik neked, hogy milyen fajta árut, és abból mennyit szeretnének tőled vásárolni. Ha van elegendő mennyiség belőle a raktáradban, akkor a buborék szegélye zöld lesz, és rákattintva ki tudod szolgálni a vevődet. Jutalmul kicsit több tallért fizet neked, mintha a raktárban adtad volna el a terméket, illetve extra adag tapasztalati pontot is kapsz mellé.

Hogyan működnek az elárusító standok?

Ha felépítettél eyg standot, és fel szeretnéd tölteni áruval, akkor vagy a felette lévő kis árufeltöltés ikonra kattints rá (üres állapotban), vagy kattints a standra, majd a bal felső Árufeltöltés ikonra.
Kép
Az elárusító felületen láthatod a stand elárusító helyeit, és kasszáját.
Egy elárusító hely feltöltéséhez kattints az Árufeltöltés gombra, válaszd ki az árut, majd add meg az eladni kívánt darabszámot, és az árat.
Minél magasabb árat adsz meg, annál több bevételhez fogsz jutni az eladással, de annál több időbe telik, mire a vevők megveszik az árut.

Kép Kép Kép

Mi a különbség a standok között?

Minden standon kicsit több pénzt kapsz a termékeidért, mint ha a raktárban adtad volna el őket. A "szép" és "díszes" standokon pedig akár a vevőid ajánlatainál is többet kaphatsz értük. Minél szebb egy stand, annál magasabb áron adhatod el benne a termékeidet. A szép standon kicsit drágábban, mint az egyszerűn, a díszesen pedig a legmagasabb áron.
A standok mérete azt jelzi, hogy mennyi elárusítóhely van bennük, és mennyi árut tudsz eladni egy feltöltéssel.
Kicsi standok -- 1 elárusító hely -- 20 db áru / hely -- összesen 20 db áru
közepes standok -- 2 elárusító hely -- 30 db áru / hely -- összesen 60 db áru
nagy standok -- 3 elárusító hely -- 50 db áru / hely -- összesen 150 db áru

Minden elárusító helyet egy bizonyos fajta áruval tudsz feltölteni, tehát a nagy standokba háromféle áru helyezhető, pl. kenyér, krumpli és savanyú káposzta.

Miért nem vásárolnak egyes vevők a standokból?

Azok a vevők, akiknek gondolatbuborékok vannak a fejük felett, törzsvásárlók. Ők azt akarják, hogy te szolgáld ki őket személyesen. Csak a többiek járnak a standokhoz vásárolni.

Az én gazdaságomban csak olyan vevők járkálnak, akiknek gondolatbuborék van a fejük felett. Akkor most felesleges standokat építenem?

Nem felesleges. Vannak a gazdaságodban olyan vevők (látogatók), akik a standoknál szeretnének vásárolni. Ha látni szeretnéd őket, akkor kattints jobbra fent a fogaskerék ikonra (Játékbeállítások), majd a Részletes játékbeállításokra, majd válaszd ki a "Mutass minden látogatót" lehetőséget, mentsd el, és rögtön megjelennek a gondolatok nélküli vevők is a gazdaságodban.

Építési idő:

Kód: Egész kijelölése

Kis egyszerű stand            04:00 óra
Közepes egyszerű stand        08:00 óra
Nagy egyszerű stand           12:00 óra
Kis szép stand                04:00 óra
Közepes egyszerű stand        16:00 óra
Nagy egyszerű stand           24:00 óra
Kis díszes stand              12:00 óra
Közepes díszes stand          24:00 óra
Nagy díszes stand             36:00 óra
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”