Gyorsító / Gyorsítócsomagok / Kártyarészletek

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Gyorsító / Gyorsítócsomagok / Kártyarészletek

Hozzászólás Szerző: csipkebogyo » 2013.06.24. 14:16

Mik azok a gyorsítócsomagok?

A gyorsítócsomagok olyan meglepetés csomagok, melyekben tallért, aranyrudat, kártyákat és/vagy kártyarészleteket találhatsz. A kártyákat felhasználhatod, a kártyarészleteket összegyűjtheted, illetve elcserélheted más játékosokkal, ha már építettél egy kocsiszínt.
A gyorsítócsomagoknak három szintje van: bronz, ezüst és arany. Minél magasabb a szint, annál ritkábban előforduló meglepetéseket tartalmaz a csomag.

Hogyan működik a gyorsítójáték?

A gyorsítójáték megnyitásához kattints a játék ikonjára a képernyő jobb alsó sarkában. A játékfelületen látni fogsz 8 kártyát képpel lefelé fordítva, ezek közül négyet fordíthatsz fel. Jobb oldalt egy kis listán láthatod, hogy milyen meglepetések vannak a csomagban, és miket fordítottál fel eddig. Ha szeretnél több kártyát is felfordítani, akkor ez aranyrúdba kerül. Ha kész vagy a kártyák felfordításával, váltsd be őket.

Hogyan juthatok gyorsítócsomagokhoz?

Naponta egy bronz gyorsítócsomagot ajándékba kapsz, ezért érdemes minden nap belépni a játékba. Ezenkívül jutalomként is kaphatsz gyorsítócsomagokat, pl. szintlépésekért. Valamint mindhárom gyorsítócsomagot meg tudod vásárolni a gyorsítójáték felületén.

Mik azok a kártyarészletek?

A kártyarészletek lehetőséget adnak olyan kártyák megszerzésére, melyeket normál esetben csak aranyrúdért tudnál megvásárolni a boltban. Gyorsítócsomagokból, vagy más módon egyre több kártyarészletet szerezhetsz, a hiányzó részeket pedig cserével is megszerezheted, ha építettél már kocsiszínt. Ha megszerezted egy kártya minden részletét, akkor egyszerűen kattints a kártyára, majd a "Beváltom" gombra, és rakd össze a kártyát.
Kép

Hogyan juthatok teljes kártyákhoz?

A kártyarészletekből többféleképpen lehet teljes kártyád. Kártyarészleteket szerezhetsz baráti ajándékból, szintlépésekkel, barátcsillagos kártyákból, és gyorsítócsomagokból. A hiányzó részeket megszerezheted csere útján, illetve kiegészítheted a meglévő részleteket teljes kártyává aranyrúd fizetése ellenében.
Kép
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”