Oldal: 1 / 1

Kocsiszín / Csere

Elküldve: 2013.06.24. 14:14
Szerző: csipkebogyo
Mi az a kocsiszín?

Az 5. szint elérésekor lehetőség van kocsiszín építésére, ahol a barátaiddal tudsz kártyarészleteket cserélni. Így hozzájuthatsz olyan állatokhoz, dekorációkhoz, karámokhoz, karámtárgyakhoz illetve termelő épületekhez, melyek megszerzéséhez még nem állsz elég magas szinten, illetve nincs hozzájuk elég tallérod/ aranyrudad.
Figyelem! Megépítés után a kocsiszínt csak mozgatni lehet az udvaron, onnan eltávolítani, vagy eladni nem, vagyis örökre ott marad a gazdaságodban,ezért jól fontold meg, mikor építed fel és fogod-e tartósan használni!

Hogyan működik a kocsiszín?

Ha rákkattintasz a kocsiszínre, vagy a képernyő felső részén a Kártyarészletek ikonra, láthatóvá válik az összes eddig megszerzett kártyarészleted. Válaszd ki azt a részletet, amit el szeretnél cserélni, majd kattints a Csere gombra.
Kép
Ezután válassz ki egy szabad cserehelyet. Ekkor bal oldalon megjelenik az a kártya, amit te ajánlasz fel cserére, jobboldalt pedig kiválaszthatod azt a kártyát amit szeretnél érte, illetve kérhetsz a felajánlott kártyád szintjével megegyező szintű véletlenszerű kártyát. Ezután kattints a Kártyacsere gombra, válaszd ki, hogy kinek szeretnél ajánlatot tenni (mindenkinek vagy konkrétan egy barátodnak), majd jegyeztesd be a cserét, azaz élesítsd be az ajánlatodat.

Láthatom a barátaim ajánlatait?

Természetesen.
Ehhez kattints a kocsiszínre, majd az Ajánlatok gombra! Itt a bal oldali oszlopban választhatsz a barátaid személyesen neked küldött, illetve minden játékosnak szóló ajánlatai között.
Kép
Ha egyajánlat felkeltette az érdeklődésedet, kattints rá, majd bal oldalt az "Ajánlat elfogadása" gombra, és vidd véghez a cserét.
Kép

Más játékosok ajánlatait is láthatom a szerveremen?

Nem, csak a barátaidét. Minden más csereajánlat sikeressége a szerencsén múlik, illetve a cseretémák között is keresgélhetsz itt a fórumon.

Meg tudom nézni valahol, hogy melyik csereajánlat nem érhető még el a gazdaságomban?

Igen. Azok a kártyarészletek, amelyekből legalább 1 db már ki van téve a gazdaságodba, zöld pipával vannak ellátva.
Kép
Azoknál a részleteknél, amiből még nincs az udvarodban, ez a pipa hiányzik.
Kép

Tudok törölni egy elrontott csereajánlatot?

Igen, ezt is megteheted.
Kattints a kocsiszínre, majd a cserehelyekre. Itt minden ajánlat jobb felső sarkában látható egy piros kereszt.
Kép
Ere kattintva megkérdezi a játék, hogy biztosan szeretnéd-e törölni a csereajánlatot. A Nem gombra kattintva még meggondolhatod magad, vagy az Igen gombbal megerősítheted a visszavonást.
A cserehely az ajánlat visszavonása után 24 óráig nem lesz használható.
Megjegyzés: A cserehely használati díja nem íródik vissza a számlára, ha visszavonod az ajánlatot.

További segítséget adhat a cserékhez ez a német nyelvű video, mely elérhető ITT.