Open Beta - tudnivalók

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Open Beta - tudnivalók

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.06.24. 14:14

Mit jelent az, hogy Open Beta?
A játék kezdőoldalán láthatsz egy olyan plecsnit, hogy Open Beta. Ilyet magyar nyelven még csak a My Fantastic Park játékunknál láthattatok.
Ez a plecsni arra utal, hogy a játék jelenleg "majdnem kész", nagyon friss-ropogós tehát az a játék, amit máris magyar nyelven érhetsz el.

Tulajdonképpen lehetőséged van rá, hogy a hivatalos indulás előtt játssz vele, kipróbáld, teszteld, ismerkedj a funkcióival. Mi pedig közben elvégezzük a végső simításokat a játékon. Kisebb hibák még adódhatnak, de egyre kevésbé lehetnek jellemzőek.

Miért jó egy Open Beta fázisban lévő játékkal játszani?
  • Ott lehetsz rögtön a játék gyerekkorától, már most bebiztosíthatod magadnak a jó helyezést a ranglistákon. Hiszen az Open Beta fázisból a kész játékra való átálláskor nem lesz adattörlés, azaz a fiókod megmarad az összes eredményeddel együtt és mehet tovább a játék.
  • Különösen kedvező feltételek mellett vásárolhatsz prémiumvalutát. Ha tehát gyémántot szeretnél, tudj róla, hogy az Open Beta fázisban különlegesen jó feltételekkel lehet gyémántot venni, ha megnyitod a gyémántvásárlási ablakot (bank ikon) pirossal láthatod a csak ebben a fázisban elérhető bónuszszerzési lehetőséget. Az Open Beta fázis végén a bónuszok "normalizálódnak".
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”