Bónuszérme akció vége május 10.

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Bónuszérme akció vége május 10.

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2011.05.03. 14:55

Kedves Játékosok!

A BÓNUSZÉRME AKCIÓ VÉGE MÁJUS 10. Kép

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy az április 20-án indított Nagy Húsvéti Bónuszérme Akciónk május 10-én véget ér!

Kondíciók:
Minden játékosunk, aki egyszerre legalább 150 érmét vásárol, 20%-kal több érmét kap hozzá ajándékba! Az akcióban azok a vásárlási módok vesznek részt, melyekkel lehetséges egyszerre 150 érmét vásárolni (bankkártya, Paypal, Clickandbuy, banki átutalás). SMS-küldéssel és telefonhívással ebben az akcióban nem lehet részt venni.
Kérjük, figyelj rá, hogy a 150 érme ára eltérő lehet. Bankkártyás vásárláskor legalább 15 euró értékben kell vásárolnod, Paypal és ClickandBuy vásárlással legalább kb. 4005 forint értékben, banki átutalással pedig annyi forintot kell útnak indítani, hogy a végén legalább 15 euró, azaz 150 érme ára érkezzen be hozzánk.

Jó ajánlat, ugye? Használd hát ki: gyűjtsd be a húsvéti bónuszérméket Te is!

* Figyelem: az akció csak az egyszeri vásárlással legalább 150 érmét vásárló tranzakciókat jutalmazza bónusszal. Ha egymás után több kisebb vásárlást eredményeztek, úgy a bónusz nem jár, akkor se, ha az összérték eléri a 150 érmét!!!
* Figyelem: vedd figyelembe, hogy a banki átutalás akár 5-7 napig is eltarthat, tehát ne tartogasd az utolsó napokra!

Sikeres érmevásárlást és kellemes érmeköltést kívánunk!

upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”