Nagy Húsvéti Bónuszérme Akció

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Nagy Húsvéti Bónuszérme Akció

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2011.04.20. 10:04

Kedves Játékosok!

Különleges ajánlatot hozott a nyuszi!
Április 20-án érvénybe lépett a Nagy Húsvéti Bónuszérme Akciónk!

Kondíciók:
Minden játékosunk, aki egyszerre legalább 150 érmét vásárol, 20%-kal több érmét kap hozzá ajándékba! Az akcióban azok a vásárlási módok vesznek részt, melyekkel lehetséges egyszerre 150 érmét vásárolni (bankkártya, Paypal, Clickandbuy, banki átutalás). SMS-küldéssel és telefonhívással ebben az akcióban nem lehet részt venni.
Kérjük, figyelj rá, hogy a 150 érme ára eltérő lehet. Bankkártyás vásárláskor legalább 15 euró értékben kell vásárolnod, Paypal és ClickandBuy vásárlással legalább kb. 4005 forint értékben, banki átutalással pedig annyi forintot kell útnak indítani, hogy a végén legalább 15 euró, azaz 150 érme ára érkezzen be hozzánk.

Jó ajánlat, ugye? Használd hát ki: gyűjtsd be a húsvéti bónuszérméket Te is!

* Figyelem: az akció csak az egyszeri vásárlással legalább 150 érmét vásárló tranzakciókat jutalmazza bónusszal. Ha egymás után több kisebb vásárlást eredményeztek, úgy a bónusz nem jár, akkor se, ha az összérték eléri a 150 érmét!!!

Sikeres érmevásárlást és kellemes érmeköltést kívánunk!

upjers-csapat

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”