Még fut a Bónuszérme Akció! - Gyűjts be több érmét!

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Még fut a Bónuszérme Akció! - Gyűjts be több érmét!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2010.11.24. 12:57

Még fut a Bónuszérme Akció! - Gyűjts be több érmét!

Kedves Játékosok!

Közeledik a Karácsony, itt az idő, hogy feltöltsétek az érmekészleteket kihasználva a még mindig futó Bónuszérme Akciónkat! És ha már nem emlékeznél a részletekre....

Íme a kondíciók:
  • * Ha a vásárlásod értéke 10 euró vagy magasabb, 10%-kal több érmét kapsz (csak az alább említett fizetési módok esetén)!

    * Ha a vásárlásod értéke 30 euró vagy magasabb, 20%-kal több érmét kapsz (csak az alább említett fizetési módok esetén)!
Ha olyan országból vásárolnál, ahol nem az Euró a fizetőeszköz (pl. Magyarország, Erdély, Vajdaság, Kárpátalja, stb-stb), kérjük, figyelj rá, hogy a pénzed nálunk Euróban jelenik meg végül, ezért mindenképpen tájékozódj az aktuális árfolyamokról:

Néhány pénznem esetén fix átváltásokat állítottunk be az egyértelműség és a problémamentesség kedvéért:

Bónuszérme / HUF

Minden 3000 HUF (10€) vagy afeletti vásárlás esetén 10%-kal több érmét kapsz, minden 8400 HUF (30€) vagy afeletti vásárlás esetén pedig 20%-kal többet!

Az akcióban a játékban nagy arany "B"-betűvel jelölt fizetési módok vesznek részt, melyeket itt alább felsorolunk.


Tehát ezen fizetési módok igénybevétele esetén szerezhetsz bónuszérmét:

FONTOS: Az itt fel nem sorolt fizetési módok nem vesznek részt az akcióban!!!

ClickandBuy
Kép

PayPal
Kép

Hitelkártya (Micropayment)
Kép

Banki átutalás
Kép


* Figyelem: Csak a 10 vagy 30 euró, illetve annál magasabb értékű befizetések vesznek részt az akcióban. Ha több kisebb értékű vásárlást eszközölsz, nem járnak bónuszérmék, akkor sem, ha az összes vásárlásod értéke meghaladja az említett összegeket (tehát pl. két 5 euró értékű befizetés). Mindenképpen 10 euró, illetve 30 euró, vagy ezeknél magasabb értékű befizetés szükséges a bónuszérmékhez.


Az akcióban csak az itt megjelölt fizetési módozatok vesznek részt. Más fizetési mód választása esetén nem járnak bónuszérmék!!!


Kellemes vásárlást és érmeköltést!

upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”