Segíts az Upjers közösségének!

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Segíts az Upjers közösségének!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.10.31. 17:29

Kedves Játékosok!

Egy ilyen nagy közösségben mindig elkél a segítség, hiszen mindig van, akinek kérdése van, elakadt a játékban, egy tanácsra lenne szüksége, és így tovább.
Ezért szeretnénk a fórumtársadalmat jobban bevonni a közösségi élet menedzselésébe. Talán észrevetted már, hogy a fórumon vannak adminisztrátorok, akinek a neve bordó, vannak moderátorok, akik neve zöld, és most már létezik a segítők csoportja is, akiknek a színe kék.
Ha jól ismered a játékainkat, lehetőleg többet is, és szeretnél segíteni a játékostársaknak a kérdéseik megválaszolásában, légy te is önkéntes segítő.
A segítőktől annyit kérünk csak, hogy amikor van egy kis idejük, kukkantsanak fel ide a fórumra, és nézzék meg, szorul-e segítségre játékostárs, van-e olyan nyitott kérdés, amellyel kapcsolatban tippet tudsz adni a játékostársadnak. Felelősség nincs, nem elvárás, hogy minden felmerülő kérdésre választ tudj adni, csak azt kérjük, hogy a legjobb tudásod szerint próbáld meg.
Kérjük, hogy segítőnek akkor jelentkezz, ha minden héten tudsz pár percet szakítani a fórumra. Előny, ha jó a helyesírásod, kerülöd a nem magyar kifejezések használatát, türelmes és kedves vagy. Extra előny, ha értesz németül is és a különféle tájékoztató anyagokat segítesz akár a német fórumanyagok alapján, akár még azoknál is jobban összeállítani, szerkesztgetni, hogy a közösség minél több hasznos információt megtalálhasson a fórumon.
A segítők csoportját a moderátorok menedzselik. Kérjük, tudj róla, hogy a segítők csoportjába való jelentkezés nem jelenti azt, hogy feltétlen segítő is leszel, illetve, ha segítő vagy, tudj róla, adott esetben ki is kerülhetsz a csoportból. Hogy mikor melyik jelentkező lesz segítő és melyik nem, azt a moderátorok és adminisztrátorok döntik el szigorúan szakmai elvek mentén (csak egy példa: ha segítőnek jelentkezel, de azt látja a moderátor, hogy hónapokig nem szoktál fórumozni, akkor lehet, hogy nem vesz be a csoportba, vagy ha mégis, akkor lehet később helyez csoporton kívülre az inaktivitásod miatt).
A legjobb, legaktívabb és tartósan a közösség hasznára tevékenykedő segítők később moderátorokká is válhatnak.

Szeretnél segítő lenni? A felhasználói vezérlőpultban a csoportok-fülecske alatt találod meg a segítők csoportjába való jelentkezés lehetőségét. Számíts rá, hogy a jelentkezéskor nem történik azonnali felvétel a csoportba, hanem később kapsz arról értesítést, ha esetleg felvételre kerültél.

A segítő szándékodat előre is köszönjük!

Upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”