6 éves az Upjers!

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

6 éves az Upjers!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.07.20. 10:32

Kedves Játékosok!

6 év telt el azóta, hogy az Upjers játékkovács megalakult. Ami egykor egy hobbifoglalatosságként indult, az mára egy több, mint 80 munkatársat foglalkoztató, nemzetközi vállalattá vált. A játékportfóliónk immár a tekintélyes 25 darabra ugrott és még számos újabb és újabb projekt áll jelenleg is fejlesztés alatt.

Készítettünk nektek egy kis videót a szülinapi ünnepségről, melyből mindenképp érdemes kihallani a "danke", azaz "köszönöm" szót, mert bizony köszönetet szeretnénk nektek mondani azért, hogy már 6 éve erősítitek a játékosközösségünket.

Kép

A megköszönést komolyan is gondoljuk. Ezért úgy döntöttünk, hogy kiosztunk a játékosaink között 10006 érmét. Ha esélyt szeretnél néhány érmére, semmi másra nincs szükség, csak a kreativitásodra. Írj egy 4-soros versikét, melyben boldog születésnapot kívánsz az Upjersnek! A legszebb versek költői között érméket sorsolunk ki. És bizony, ez a magyar játékosokra is vonatkozik, nyugodtan írj tehát magyarul, a játékban mindenképpen részt vesz a versed ezen a nyelven is. Fontos, hogy a versikéd alá írd oda azt, hogy melyik játékban játszol, melyik szerveren és mi a játékosazonosító számod.

A versikédet ebbe a témába helyezheted: katt ide

Reméljük, még sok szép évet töltünk el együtt!

Upjers csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”