verseny tisztasága - LEZÁRVA

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Lezárt
Kaktuszvirága
Hozzászólások: 63
Csatlakozott: 2013.07.18. 04:40

verseny tisztasága - LEZÁRVA

Hozzászólás Szerző: Kaktuszvirága » 2015.01.30. 09:26

Sziasztok !

Csupán érdekességképp vetem fel, mert nagyon érdekelne, hogy egy 9-es szintű szövetkezet, mint az Aranyvárók, mindössze 11-es létszámmal és mindössze 131.037 hírnévponttal a toll verseny vége előtt, hogy előzhetett meg olyan nagy létszámú szövetkezeteket, mint amelyek már 22-23 szinten vannak legalább, vagy még fölötte.

Ugyanis tegnap estig még csak nem is igen volt berakva nekik a versenytermék tollból, mindössze egy éjszaka alatt több mint 4000 tollat tudtak termelni.

Ez csak aranyrúddal képzelhető el, amely akár honnan nézzük nem korrekt azokkal szemben, akik minden tehetségüket és munkájukat beleadva ténylegesen megdolgoztak a sikerért.

Így felmerül a kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e versenyezni, hisz így bár melyik szövetkezetben, ha olyan tagok vannak, akik aranyrúd vásárlásával termelnek, az összes többi esélytelen lesz.

Persze tudom, hogy sokan segítik a termelést aranyrúddal, de amellett dolgoznak is és ennyire kiugróan még senki nem nyert versenyt, mint most az Aranyvárók !

Ez viszont elszomorít engem, mert így elmegy a szövetkezeti tagok kedve a versenyeken való részvételtől.

Bízom abban, hogy azért ez nem lesz egy megszokott tendencia, mert akkor teljesen értelmetlen lesz versenyezni!

További jó játékot
Kaktuszvirága

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: verseny tisztasága

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2015.01.30. 12:39

Amire a játék lehetőséget nyújt, az "tiszta", amihez meg nem, az "nem tiszta". Nagyon szépen kérem, hogy véletlen se kezdjük a másik játékost burkoltan csalózni, vagy - uram, bocsá' - "vásárlózni", vagy a játékfejlesztő szemére hányni a dolgot, ha a szövetkezet éppen nem nyert.
Minden egyes játékban mindig van valaki, aki épp egy adott versenyen pont nem nyert és utána hasonló írások születnek fórumon, vagy más csatornán, de ez nagyon nem szerencsés.
Ha valaki versenyez, kérem tudomásul venni, hogy más játékos is van és más is nyerhet. Annak tudatában tessék játszani, hogy a játékban van aranyvásárlási funkciói is, a tapasztalt játékosok mind tudják ennek az okát, ezek nélkül nem létezhetne maga a játék. Néha ez a játékos vásárol valamit, néha az, teljesen felesleges ezt bármilyen módon felhánytorgatni. Még ha éppen netán az aranyon is múlt volna a dolog, akkor is minden szövetkezetnek pont ugyanannyi esélye van rá, hogy legalább egy vásárló játékost toboroz a szövetkezetbe, mint bármelyik másik szövetkezetnek.
Ráadásul nem is biztos, hogy kell oda arany, néha egész egyszerű oka van annak, hogy a másik nyert, például beléphet egy szövetkezetbe az utolsó pillanatban is egy másik játékos, akinek tele van a raktára az adott cuccal. Sőt, a taktikázás teljesen rendben lévő dolog, meg is esik, sokszor van olyan, hogy egy-egy csapat arra bazírozik, hogy az élen lévő csapat a lejárat előtt már-már biztosnak veszi a győzelmet és ezért picit "elalszik", és ekkor váratlanul be lehet előzni. Az utolsó pillanatnak épp az a lényege, hogy számos meglepetést okozhat, például simán le lehet maradni a verseny végéről pár másodperccel, de olyan is lehet, hogy éppen akkor sikerül még valakinek beadni.
Ha valaki tudni szeretné, hogy a másik szövetkezet hogyan nyert, én mindig azt javaslom, hogy ha egy baráti hangvételű levélben egyszerűen rákérdez erre az ember játékbéli üzenet formájában, akkor bizonyára szívesen elmondja az érintett játékos, hogy hogyan ügyeskedtek. Vagy nem, ezt is el kell tudni fogadni ilyenkor.
A játék pedig végtelen, rendszeresen vannak versenyek, mindenkinek pont ugyanannyi alkalma és esélye van ezeken nyerni, tehát nem szakad le az ég, ha épp most más nyert, mindenképpen el kell tudni ezt szépen fogadni, akár lehet gratulálni is a másik szövetkezetnek az ügyes taktikai húzás kapcsán.
Ezt a témát most lezárom, semmi esetre se szeretném, ha egy ilyen jellegű téma alatt arról menne a diskurzus, hogy ki csal, ki vásárol, mi tiszta, mi nem, köszönöm a megértést!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Általános”