Játék befejezése - lezárva

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
zozo1982
Hozzászólások: 64
Csatlakozott: 2011.03.28. 15:29

Játék befejezése - lezárva

HozzászólásSzerző: zozo1982 » 2013.12.07. 09:36

Tisztelt Upjers!


Sajnálattal olvastam a Hanga által betett tanyabővítési lehetőségeket. Sajnos nekem nincsen módom enni aranyrudat beszerezni, hiszen ez rengeteg pénz. Így a mai nappal befejezem a játékot. iconcry

Az Én kicsi tanyámat ez nem érinti, mert ott valahogy jobban megoldották ezeket a dolgokat. Legalábbis szerintem.


Nem tudom van-e olyan lehetőség, hogy a tanyát valaki másra átruházni? Ha igen akkor nagyon szívesen odaadom másnak, aki szeretné. A tanya a 35. szinten áll, sok minden ki lett már fejlesztve.

További jó játékot Mindenkinek, és jó munkát Nektek is!


Zoli

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: Hanga » 2013.12.07. 09:45

Szia

Sajnálom, hogy így döntöttél, de szerintem tartsd meg a játékot, hátha egy nap olyan frissítés jön ami miatt megérné folytatni.

A farm elajándékozása, átadása, eladása, belépési adatok kiadása szabályellenes. Az is ha egy játékosnak több fiókja van.
§ 7 A felhasználó kötelezettségei


(1) A Felhasználó kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy titokban tartja az egyes Szolgáltatásokhoz való hozzáférési adatait. Ezeket az adatokat nem adhatja tovább harmadik személynek.

(2) A Felhasználó kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy az egyes Szolgáltatásokhoz egyszerre csak egy felhasználói fiókot használ. Több felhasználói fiók egy Szolgáltatáson belüli egyidejű használata (az ún. többes felhasználó) nem megengedett.


Általános Szerződési Feltételek: http://upjers.com/terms?lang=hu
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

jégszív2525
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013.06.26. 09:30

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: jégszív2525 » 2013.12.22. 18:17

Tisztelt Upjers!

Szeretném törölni a fiókomat. Profilomba kerestem ezt a lehetőséget de nem találtam. (valószínűleg átsiklottam felette) Segítséget kérnék.


Köszönettel jégszív25

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: Hanga » 2013.12.22. 19:33

jégszív2525 írta:Tisztelt Upjers!

Szeretném törölni a fiókomat. Profilomba kerestem ezt a lehetőséget de nem találtam. (valószínűleg átsiklottam felette) Segítséget kérnék.


Köszönettel jégszív25


Szia

Mielőtt törölnéd a játékot, gondold át, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, vagy aludj rá egyet. Ha mégis a törlés mellett döntenél, akkor a jobb felső sarokban a fogaskerékre kell kattintani, a megnyíló ablak bal oldalán találod a Fióktörlés gombot. :|
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

zsuzsu8425
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2014.01.12. 14:28

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: zsuzsu8425 » 2014.03.25. 15:45

azt hiszem sajnos egyre többen leszünk ezzel igy ,én is nagyon megszerettem ezt a játékot de én is elakadtam és gondolom meg fogom unni is a megrekedés miatt,egyelőre még folytatom de már kinőttem a farmot sok minden van amit ki sem tudok rakni. Azt szeretném megkérdezni,hogy ezt a játékot kiknek találták ki,mert nekem például a havi keresetem többszöröse kellene ahhoz,hogy megvegyek dolgokat a játékban,másrészt pedig nem tudom melyik szülő tudná megengedni a gyerekének ezt a sok aranyvásárlást amennyiben a játék a gyerekeknek szól.amúgy szép és jó,szerethető a játék amig a pénztárca engedi de sajnos éppen a pénz a legnagyobb probléma az életben és szerintem ez abszurd,hogy játékban ahol az emberek kikapcsolódásra vágynak a PÉNZ az úr.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: Hanga » 2014.03.25. 16:17

zsuzsu8425 írta:azt hiszem sajnos egyre többen leszünk ezzel igy ,én is nagyon megszerettem ezt a játékot de én is elakadtam és gondolom meg fogom unni is a megrekedés miatt,egyelőre még folytatom de már kinőttem a farmot sok minden van amit ki sem tudok rakni. Azt szeretném megkérdezni,hogy ezt a játékot kiknek találták ki,mert nekem például a havi keresetem többszöröse kellene ahhoz,hogy megvegyek dolgokat a játékban,másrészt pedig nem tudom melyik szülő tudná megengedni a gyerekének ezt a sok aranyvásárlást amennyiben a játék a gyerekeknek szól.amúgy szép és jó,szerethető a játék amig a pénztárca engedi de sajnos éppen a pénz a legnagyobb probléma az életben és szerintem ez abszurd,hogy játékban ahol az emberek kikapcsolódásra vágynak a PÉNZ az úr.


Pénz befektetése nélkül is lehet játszani. Ha a ranglista motivál, akkor ültethetsz csak tölgyet. Az sok pontot hoz és kevés a munka vele.
Ha nem férsz el, akkor szakosodhatsz. Termeszthetsz növényeket és tarthatsz azokhoz épületeket, vagy állatokat tenyészthetsz és azok termékeiket dolgozhatod fel.

Ha valamennyit tudsz rááldozni a játékra, akkor érdemes akkor venni aranyrudat ha új ajándék jár hozzá. Pl. most telefonos vásárlással 108 aranyrúdért fürjpárt lehet kapni. 2-3 hetente van váltás. Ha mindig veszel egy keveset, akkor ki tudod gyűjteni a területbővítés árát.
Vannak olcsóbb vásárlási lehetőségek is, ilyen pl. a PayPal amellyel 120 aranyrudat 3.204 Ft-ért lehet venni.

Aranyrudas épületfejlesztések: Anélkül is lehet játszani. Ha kicsi a raktár, akkor a standokba tegyél ki minden könnyen, rövidebb idő alatt előállítható terméket, valamint azokat amelyekért alig kapsz pontot a vevőktől.

Aranyrudas épületek, állatok: Kigyűjthetőek kártyarészletekből.

Aranyrudas növények: Almafát és tököt ki lehet forgatni bronz gyorsítóból, bár ritkák. Az aranyrudas növények egy kis pluszt adnak a játékba, de ha nincs rá keret, akkor van még jópár olyan növényfajta ami tallérért beszerezhető.

Sajnos a játék működtetése, fenntartása költségekkel jár, ezért van szükség prémiumtartalmakra. Erről bővebben itt olvashatsz: viewtopic.php?f=452&t=22618
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

sznora13
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2014.03.12. 09:08

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: sznora13 » 2014.03.27. 10:32

Sziasztok!

Nem tudom hogy hova is írjak és nem szokásom panaszkodni sem de most jól esne a lelkemnek. Én nagyon megkedveltem ezt a játékot de ma egy kicsit elkeseredtem. Ez a játék nem egyszerű földi halandóknak lett kitalálva. Csak azok tudnak fejlődni vagy játszani akik valódi pénzt költenek ez nem igazságos. Bár néha én is költök rá de nagyon sokszor erre nincs lehetőségem. Ami nálam most kiverte a biztosítékot és elgondolkodtatott akarom-e folytatni az az hogy a termelő épületeket igazságtalanul lehet megvásárolni. Miért van az hogy a fűrészüzem farmaranyért van az asztalosüzem pedig tallérért. Nagyon jó hogy a takácsüzem talléros míg a juh aranyrudas és végre a len elérhető viszont a kötélverő üzem sokkal még 2 szinttel később lesz csak elérhető. Ennek mi értelme van? Én vettem most aranyrudat mert azt hittem hogy egy kicsit sikerül majd előre lépnem hiszen ha nem termelek akkor nincs tallér bevételem és akkor mi értelme játszani. Tudom azt írjátok majd tartsak ki, de már olyan régen állok szinte ugyanott és lassan kezdtem megunni ezért akartam fejleszteni. :-( De most elkeseredtem. Igazság szerint én már nagyon sok farmos játékot kipróbáltam és szeretem is ezeket a típusú játékokat és szeretem ezt a farmomat is, de most jött el a pillanat amikor elgondolkodtam van-e értelme a játéknak ha nem tudok fejlődni. És most nem a rangsorról van szó. Az nem igazán szokott érdekelni, csak a gondtalan játék öröme ami hiányzik.
Egyenlőre nem törlöm a farmomat mert ahhoz már túl sok pénzt öltem bele és a sok barátomat sem akarom csillag nélkül hagyni, csak lehet hogy hanyagolom kicsit a termelést és a ráfordított időt is lecsökkentem. Tudom meg kell élni a játékfejlesztőinek, de ezek a dolgok elveszik az ember kedvét a játéktól.
Játszom a Secret Relict-tel is ott például prémium fiókom van és nagyon élvezem azt a pár előnyt és mindig meg is hosszabbítom a tagságom. :-)
De itt most kicsit elszomorodtam. Mindenkinek további jó játékot! Szép napot! Figyelni fogom a fejlesztéseket hátha újra kedvem támad játszani.
Üdv!

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: Hanga » 2014.03.27. 11:21

Szia

Tudom, hogy el vagy keseredve, de hidd el, lehet játszani. Főleg ha egy keveset tudsz is a játékra költeni.
A legfontosabb, hogy azért, mert valami aranyért van, nem kell feltétlenül megvenni. Az épületek kigyűjthetők. Azt azért nem mondom, hogy könnyen, de nem lehetetlen. A birka, liba is könnyen összegyűjthető. Csak egy-egy pár kell. Ha hiányzik valamelyik állatodból, írj rám, szívesen adok ingyen. Sok részletem porosodik a raktárban.

Épületfejlesztések: Megvehetőek, de nem létkérdés. Legfeljebb felváltva termelsz, vagy csak az értékesebbekre állsz rá.

Fejlődés: Ha gyorsabban szeretnél szintet lépni, ültess tölgyest. Sok pontot és pénzt ad. Gondozni meg alig kell.

Ami pedig fontos. A vásárolt aranyrudaid épületfejlesztés és épületvásárlás helyett inkább a farmbővítésre tedd félre. Ha apránként is, de összejön. :)

Szóval szerintem gondold át újra. :)
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

tzotya0
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2013.09.29. 06:41

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: tzotya0 » 2014.03.27. 16:35

Sziasztok.
A játék kezdő oldalán ez áll: Játssz ingyen a böngésződben!
Sajnos ez csak részben igaz és ez így ebben a formában a játékosok megtévesztése.Ezt arra alapozom,hogy elértem egy olyan szintre hogy egyáltalán nem tudok tovább haladni csak úgy hogy ha valós pénzt költök rá.És ezt lehet átverésnek is nevezni mert nem tudok tovább haladni a játékban,Játszani tudok de haladni nem mert két szint lépés és csak arany megvételével lehetséges.Annak semmi értelme hogy gyűjtögetem a pontot és egy helybe toporgok hisz a játék értelme a fejlődés.
Nincs is azzal semmi gond hogy a játék üzemeltetői,tulajdonosai pénzt kérnek a fenntartásért de a fejlődést ne kössék aranyhoz mert innentől kezdve már nem ingyenes.Lehessen ugyanígy megvenni aranyért mint ahogy most van vagy pedig játékpénzért .Aki eddig költött rá az ezután is fog de aki nem tud az így ebbe a formába haladhatna és igaz lenne hogy a játék ingyenes. Ez alatt azt értem,hogy a játékpénz kigyűjtése nem kevés időt vesz igénybe ezért aki nem tudja vagy nem akarja kivárni az időt mert haladni akar az úgyis megveszi az aranyat hogy haladhasson.
Akármelyik online játékot megnézünk mindenütt van arany gyémánt vásárlás de játszható a játék csak sokkal több idő ha nem költesz rá.Itt ez nem igaz.És ezzel csak azt érik el hogy előbb vagy utóbb sokan itt hagyják és lehúzhatják a rolót.Irreálisan magas összeget kérnek az aranyért.van ahol 50 aranyat kapok 295 ft-ért.És vásárolnak a játékosok mert van értelme van látszata hogy haladnak.Meg kellene találni az arányt.Keressem a megfelelő helyet ahol hangot tudok adni észrevételemnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tzotya0 2014.03.27. 16:51-kor.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Játék befejezése

HozzászólásSzerző: Hanga » 2014.03.27. 16:47

Szia

Olvasd el ezt a témát: Ingyenes játék - prémiumtartalmak?
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT


Vissza: “Általános”