Udvarbővítés

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Lezárt
Andrisss
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013.10.30. 15:10

Udvarbővítés

Hozzászólás Szerző: Andrisss » 2013.11.10. 21:39

Sziasztok!
Tudom, hogy már volt egynéhány vélemény ezzel kapcsolatban, de kielégítő választ sajnos sehol nem találtam.

Sajnálattal vettem észre (szerintem nem vagyok egyedül), hogy az udvarméret 7-ről 8-ra bővítése 160 Aranyrúd, amit NAGYON felháborítónak tartok!
Miért nem lehet Tallérért IS bővíteni???
Ez is egy lehúzós játék, ami csak az emberek pénzére megy?

Én elhiszem, hogy a fejlesztőknek, stb., kell a fizetés, de nagyon sok épületre, valamint a fejlesztésére is aranyrudat kell költeni. Akinek meg túl sok a pénze, az úgysem fogja nézni, hogy mire költi a rúdjait.

Szerintem ezt igencsak át kéne gondolni a kedves fejlesztőknek, mert a játékosok többsége hamar eléri azt a szintet, ahol megreked, és bele fog unni az egészbe. Pedig ez egy nagyon jó kis játék, gyönyörű grafikával, és sajnálnám abbahagyni, de annak nem sok értelmét látom, hogy csak gyűjtöm-gyűjtöm a tallért, és nem tudom mire elkölteni.

Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!

darok2
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2013.10.06. 07:00

Re: Udvarbővítés

Hozzászólás Szerző: darok2 » 2013.11.15. 17:35

Sajnos ez igaz jó játék de sajnos én sem tudok arannyal bővíteni egy szint után abba kell hagynom a játékot,mivel én aranyat venni nem tudok.Jó lene valami megoldás hogy tallérért is lehessen bővíteni.

darok2
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2013.10.06. 07:00

Re: Udvarbővítés

Hozzászólás Szerző: darok2 » 2013.11.15. 17:51

Csatlakozom az előttem szólókhoz én is szeretném ha megoldanák hogy tallérért is lehessen bővíteni.

Avatar
ansati
Hozzászólások: 47
Csatlakozott: 2011.05.21. 21:02

Re: Udvarbővítés

Hozzászólás Szerző: ansati » 2013.11.27. 15:13

Én is maximálisan támogatom a fenti hozzászólást, hiszen egy idő múltán annyi pénz gyűlik össze, amit semmi másra nem tudok már felhasználni! Esetlegesen elfogadhatónak találom azt a verziót is, hogy tallérért venni aranyrudat, persze nem azon az áron, mint ellenkező esetben... razz razz

vivi48
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2012.04.18. 12:07

Re: Udvarbővítés

Hozzászólás Szerző: vivi48 » 2013.11.29. 13:47

igazat adok az előttem szólókhoz,. A játék jó, de nagyon anyagias. a bővítés meg egyenes borzasztó több,mint 6.000- FT vagyis
162 aranyrúd = 6.096,- Ft
és akkor is csak egy kis sáv bővítésének az ára ezt kitudja kifizetni? képtelenség, Ezenfelül meg nagyon sok ház, mesterség, almafa, stb nem is kevés aranyrúdért vásárolható. Nem tudom miért nem lehet a megtermelt termésből ültetni ? Nekem már minden bővítésem megvan, amit ellehetett érni és közel 10 millám van de mit érek vele? semmit.Lassan kénytelen leszek befejezni, mert nem tudok és nem is szánok ennyi pénzt a játékra. És sajna legtöbben így lesznek ezzel. Gondolom nem ez a cél. kéne valamit tenni, hogy ne így legyen pl, Ne csak aranyrúdért lehessen bőviteni, és eszközöket, termést házakat mesterségeket venni.üdvözlettel vivi

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Udvarbővítés

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.11.29. 13:56

Köszönöm a véleményeket.
Azért nincs kielégítő válasz a hasonló felvetésekre, mert nagyon szuper lenne, mi is azt szeretnénk, ha minden ingyen lehetne, de nem lehet sajnos, egyszerűen nem tudna úgy működni a játék.
ITT le van írva minden, amit tudni kell a free to play alapon működő böngészős játékokról, ez nagyjából minden játékfejlesztőnél hasonlóan működik, nincsenek sajnos nagy csodák, sőt, még a letölthetős játékoknál is rendszerint hasonló megoldással élnek.

Nem létezne játék, ha nem lenne, aki vásárol és ezzel támogatja azt a rengeteg költséget, ami egy ilyen játék kifejlesztésével, üzemeltetésével, fejlesztésével jár.

Aki kíváncsi, hogyan működnek ezek a dolgok, kérem, olvassa el a fenti linken lévő tartalmat.

Illetve kérlek titeket, hogy mivel valóban nagyon sokszor nagyon sok játékunknál körbe lett már rágva a téma és úgyse fogjuk tudni azt mondani, hogy igen, holnaptól minden tallérba kerül, ezért ha egy mód van rá, ne erről fórumozzunk újra és újra, mert ezzel csak annyit érünk el, hogy felhergelitek egymást feleslegesen.

A témát engedelmetekkel lezárom, köszönöm a megértést!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Udvarbővítés

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.11.29. 13:59

Ja, és azért is zárom le és kérem, ne ezen lovagoljunk, mert amint látjátok, amikor valaki indulatból ír anélkül, hogy belegondolna, micsoda költséggel járhat egy ilyen játéknak a puszta létezése is, ott olyan odamondások születnek, mint például itt az első hozzászólásban.
Egyszerűen reagálni se lehet rá, mert eleve ki van a fejlesztő kiáltva mindenféle ilyennek-olyannak. Arra viszont tökéletes, hogy az ide tévedő játékost jól felhergelje. Kérlek, Andrisss, egy picit figyelj oda, hogy mit hogyan írsz a fórumon, köszönöm!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Általános”