Karbantartás

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Este
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2012.04.07. 14:23

Re: Karbantartás

Hozzászólás Szerző: Este » 2014.06.10. 09:13

Vulpius írta:Majd kiderül. Érzésem szerint kicsit több lesz, mint egyetlen új termény... :)

Viszont a szemet zavaró "félig tele ház is üres ház" állandó jelzése (azaz az "üres" ikon) máig megvan. Ezt nem lehet eltüntetni, kikapcsolni? Leginkább szemet bántó és kicsit időrabló is, ugyanis néha meg kell néznem az épületeket, hogy most teljesen üresek, vagy zajlik bennük termelés, úgy is elérem ezt, hogy rájuk viszem az egeret és az idő megjelenik. De akkoris, végig kell pásztáznom mindet. És ez fölösleges mozdulat.
Ha ez is a későbbi fejlesztés része, akkor megpróbálom megszokni, és a többiek is meg fogják. A rendszer jó lett, a második nekifutásra már jobb, mint az eredeti. Csak az az ikon ne lenne kint állandóan... :)
Szerintem az, hogy megmutatja, hogy hol van ki nem használt gyártósor, az óriási fejlődés, nem hiba. Eddig semmit nem ért az kijelzés, mit számít az, ha két gyártósor működik, ha közben kettő figyelmetlenségből áll. Ez a funkció most vált hasznossá, eddig majdnem semmit sem ért.
Ami az áttekinthetőséget illeti, az tényleg sokat romlott, én is remélem, hogy még finomítanak rajta. De ez a változás azt is hozta, hogy azokből a termékekből, amik két nyersanyagból készülnek, többet lehet termelni. Ez nagyon sokszor jelent óriási javulást.
Bár nekem sem tetszik a kijelzés, de összességében nem látom, hogy mitől ekkora világrengető katasztrófa.

Válasz küldése

Vissza: “Általános”