szövetség

Problémád van a játékkal? Kérjük, itt tedd közzé. Ne feledd megadni a szükséges információkat sem, különben nem fogunk tudni segíteni!
wolf01
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.08.24. 20:01

szövetség

HozzászólásSzerző: wolf01 » 2013.08.24. 20:10

hello!
Van két fiókom, és az első számú fiókommal csináltam egy szövetséget, amiben benne van a második fiókom is.Az első számú fiókommal kiléptem a szövetségből, a második fiókomat pedig kitöröltem, de a szövetség nem oszlott föl. Vissza lehet még lépni a szövetségbe????? questionlips

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: szövetség

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.08.24. 20:30

Az elnök lemondása

Az elnök lemondhat, még pedig úgy, hogy kinevez maga helyett egy elnököt a tagok közül. Ha az elnök lemondás nélkül egyszerűen kilépne a szövetségből, úgy automatikusan a helyettes válik a szövetség elnökévé. Ha egy szövetségből utód nélkül kilép az elnök is és a helyettese is, akkor automatikusan a legmagasabb játékosszinten álló menedzser lesz a szövetség új elnöke.

A szövetség feloszlatása

Csak az elnök oszlathatja fel a szövetséget. A műveletet meg kell erősíteni a jelszavával, hogy ne tudja véletlen feloszlatni a szövetséget. A szövetségi pénztár tartalma NEM kerül visszatérítésre.


Ebből kiderül, hogy az elnök kilépése és a szövetség feloszlatása nem azonos. Ha rajtad kívül voltak más tagjai is a szövetségnek, akkor azért maradt meg, mert te csak kiléptél, nem feloszlattad. Ha nem oszlott fel, visszaléphetsz, de nem te leszel az elnök.

Egy szerveren csak egy fiókod lehet, döntsd el, melyikkel akarsz játszani, a másikat pedig töröld!
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!


Vissza: “Hibabejelentések”