Ötlet

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
citromfű
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2014.02.08. 19:24

Re: Ötlet

Hozzászólás Szerző: citromfű » 2015.11.26. 21:07

bencike23 írta:
citromfű írta:
Bábolna11 írta:Csapaton belüli gólkirály a liga gólkirálya és a legjobb kapuscím megjelenítése!!!
Szia! Szerintem ez ehhez a játékhoz kicsit bonyolult lenne. Így is csak pár napig tart, míg lemegy a liga, szerintem bőven elég a jelenlegi. Sőt, a szövetségbeli társaim közül sokan vannak, akik egyből csak a végeredményre kíváncsiak és a gólszerzők nem sokat számítanak nekik. Ez a javaslat szerintem olyan játékokban lenne jó, mint pl. a régebbi Upjers játék, a Futballkupa. Napi egy forduló volt, gólkirályi cím van is benne.
Az az érdekes hogy nincs ilyen nevű felhasználó a 11Legends játékban : "citromfű" noexpr
Ez azért furcsa :geek:
Miért kellene ilyesmi még? (még -en van a hangsúly)
Én pl. most kiestem a ligából (3 hétnyi inaktivitás miatt [ami szándékos]) és mindig 1. helyezett voltam. Szóval nagyon nagy esélyekkel szerezném meg e kitüntetéseket ami a kisebb csapatokkal szemben rossz dolog. Amúgy 72.00 erősségel indulni kb. 3.00 ellenem meglepő eredményeket hoz. Ennek alapján a ligában 233:0 gólarányban fölényeskedtem. 3 nap alatt rolleyes lol cool THUG LIFE :lol: :mrgreen:
Nincsen citromfű nevű :D más az Upjers-portálom neve ;) úgy nincs is kihívás benne ha 72-es erősséggel vagy olyan ligában, minek esel mindig ki? :D de amúgy abban az esetben érdekes lenne, egy játékosod biztos lőne 60-70 gólt, jobb lenne a mutatója, mint a valóságban Messinek :lol:

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”