Tudnivaló a belépési folyamatról

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Tudnivaló a belépési folyamatról

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2013.10.28. 13:32

Hogy működik a bejelentkezés folyamata?

Minden játékos, aki létrehozott egy 11Legends fiókot, egyben Upjers-fiókkal is bír. Az Upjers-portál szerepéről ITT olvashatsz többet. 2013.10.28-tól úgy is működik a bejelentkezés a 11 Legends játékba, ha be vagy éppen lépve az Upjers-fiókodba, majd egy másik böngészfülben egyszerűen behívod a 11Legends főoldalát, a http://www.11legends.hu-t.
Sőt, ha a 11 Legends játékkal még nem játszol, akkor rögtön létre is hoz neked a rendszer egy 11 Legends fiókot a portálfiókodhoz, lehet tehát kezdeni a játékot.

Fordítva is működik a dolog, azaz, ha belépsz a 11Legends játékba annak kezdőoldalán, azzal mintegy megtörténik az Upjers-portálfiókodba való belépés is.

Mire ügyeljek közben?

Ha a játék főoldalának lehívásával szeretnél belépni, de anélkül, hogy oda be kellene írnod bármit is a rubrikákba, akkor először legyél bejelentkezve a portálfiókodba. Mert ha nem vagy, akkor a játék kezdőoldalának lehívásakor nem kerülsz beléptetésre, hanem csak a normál kezdőoldalt látod.

Mire ügyeljek még jobban?

Ha az adott számítógépről többen is játszanak, pl. egy család tagjainak van egy-egy portálfiókja, akkor figyelj rá, hogy ha pl. más van épp belépve a saját portálfiókjába és te ekkor megnyitod a 11 Legends kezdőoldalt, akkor az ő 11 Legends játékába juthatsz.

Épp be vagyok jelentkezve az Upjers egyik játékába, de a 11 Legendsnél nem működik a kezdőoldal lehívásával a közvetlen belépés.

Ez így van jól. Jelenleg csak akkor működik a direkt belépés, ha a portálon aktívan be vagy lépve. Ha "csak" egy másik Upjers-játékban vagy éppen benn, akkor attól még nincs érvényes portál-munkamenet, nem érzékel a portálrendszere bejelentkezettként.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”