Stadion

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Stadion

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:21

Stadion

A stadionban zajlanak a baráti találkozók és a ligameccsek. Minél jobban ki van építve a stadionod, annál több néző számára van benne hely. Ez pedig több bevételt és pontot jelent.

Meccsek

Itt mérkőzhetsz meg a 11 Legends minden más játékosával. A mérkőzések pontokat és bevételt hoznak neked. Minden mérkőzés egy levonást jelent a napi szabad meccseidből és e-meccseidből.

Ellenfélválasztás

A listában keresgélhetsz ellenfeleket egy-egy mérkőzéshez. Csak a saját erőosztályodba tartozó vagy attól nem nagyon eltérő potenciális ellenfeleket látod a listában. A lista feletti menü segítségével a barátaidat is megjelenítheted a listában, vagy rákereshetsz egy kimondott játékos nevére is. Ha rákattintasz egy ellenfélre, akkor egy összehasonlítás jelenik meg a két csapat jellemzőivel. Ha jelentősen erősebb a csapatod, mint az ellenfelé, akkor kevesebb pontot kapsz a meccs után. Akár olyan is lehet, hogy egyáltalán nem kapsz, ha nagyon nagy a különbség. Hogy hány pontra számíthatsz a mérkőzésért, azt előre láthatod a "maximális pontkiosztásnál".
A nézők száma függ a csapatod erejétől. Minél intenzívebben edz a csapatod, annál több néző érkezik a stadionodba és annál több pénzt kereshetsz ezáltal. A felhasználói szinted határt szab a csapaterősségednek.

Mérkőzés

Ha kiválasztottál egy ellenfelet, akkor a játékot a meccsfigyelőben követheted. Kattints az "Indítom az élő közvetítést!"-re. A mecs végén egy összefoglalót is látsz. A meccs során lesérült játékosok azonnal a klinikára kerülnek. Azok a játékosok, akik a meccs során piros lapot kapnak (mondjuk azért, mert megkapják a második sárga lapjukat), nem vehetnek részt a következő meccsen, le kell őket cserélni a felállásból az egyesületi házban.

Napi mérkőzések mennyisége

Naponta 6 mérkőzést indíthatsz. A aktív prémiumtagsággal rendelkezel, akkor napi 9 mérkőzést indíthatsz. További extrameccseket szerezhetsz, ha meglátogatod a barátlistádon lévő barátokat és besegítesz náluk. A szabad és extrameccsek számát a felső menürészen találod. Ha még több meccset szeretnél, az gólba kerül.

Liga

A liga a 9. szinttől érhető el. Kattints a "Liga"-fülre, így juthatsz a ligafelületre.

Mérkőzések és kiértékelés

Miután besorolásra kerülsz egy ligába, a liga 3 nap múlva eredményhirdetéssel zárul. Ennyi időd van rá, hogy lejátssz egy meccset minden olyan csapattal, amelyik a te ligádban szerepel. Ehhez kattints a kiválasztott ellenfél neve mellett arra, hogy "Lejátszom!". A három napos szezon zárultával a liga első három helyezettje továbbjut a felsőbb bajnokságba, a három utolsó helyezett pedig az alsóbb ligába csúszik vissza.
A le nem játszott mérkőzések 0 pontot hoznak és -2 gólosnak veszi őket a rendszer. A liga első 3 helyezettje kap egy kupát is, amit a profilban a kupáknál lehet megtekinteni, illetve kioszt a rendszer 10, 5 illetve 2 gól jutalmat is.
A három hétnél hosszabb ideig inaktív játékosok eltávolításra kerülnek a ligából. Viszont a profilodban aktiválhatod a vakációs üzemmódot is, ami azt jelenti, hogy a csapatodat 6 hétig védi a rendszer attól, hogy inaktivitás miatt kiessen a ligájából. Viszont a le nem játszott meccsek még ekkor is vereségnek számítanak.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Stadion, liga, rájátszás

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.06.27. 10:52

Legendás rájátszás

A legendás rájátszás funkciója a 12. szinttől vehető igénybe. Kattints a "Legendás rájátszás"-fülde, így jutsz a tornafelületre. Itt választhatsz, hogy részt szeretnél venni egy más által rendezett tornán, vagy magad rendeznél egy tornát. Ezek a tornameccsek nem fogyasztják a szabadmeccseidet vagy extrameccseidet, viszont nem is hoznak jegy- és szuvenírértékesítésből származó bevételeket, illetve pontokat sem.

Tornarészvétel

Részvétel nyitott tornán

Mikor belépsz a legendás rájátszás felületére, látsz egy listát az aktuálisan nyitott tornákkal. A "Házigazda" oszlopában láthatod a rendezőt. A "Résztvevők" oszlopában láthatod, hogy hány csapat indulhat a tornán és a helyekből mennyi van már feltöltve. A "Csapatátlagnál" az összes beregisztrált résztvevő csapaterejének középértékét láthatod. Válassz ki egy neked megfelelő tornát, majd kattints a "Részvételre"! Ekkor részvételi díjat is fizetsz egyben.

Ekkor a várakozási felületre jutsz.Itt láthatod az egyes résztvevők részletesebb információit. Ha minden hely feltöltődött, a rendező indíthatja a tornát. A tornát el is hagyhatod, ekkor visszakapod a befizetett részvételi díjat.

Mikor a torna elindul, kapsz egy üzenetet. Ha látni szeretnéd a párosításokat, menj a rájátszási felületre! A te mérkőzéseid színes kijelölést kapnak. Alul láthatsz egy visszaszámlálót, ez mutatja, hogy mennyi időd van a meccseidre. Figyelem: ha nem veszel részt a mérkőzéseken, azok vesztes mérkőzésnek számítanak. Ha egy mérkőzést indítani szeretnél, kattints rá az kívánt párosításra! Ha minden résztvevő lejátszotta a mérkőzéseket, akkor automatikusan indul a következő kör. Az előző körből származó maradékidő hozzáadódik az új kör idejéhez, hogy senki ne lepődjön meg, ne gondolja, hogy egy kör túl a kelleténél korábban véget ér. A körök győztesei sárga megjelölést kapnak.

A rájátszás győztese egy kupát kap, amit a kupák helyén meg is nézhetsz, a címerre kattintva a "Kupák"-fül alatt. Illetve a győztes megkapja a részvételi díjak 50%-át. Az eredményeket egészen addig láthatod, amíg a "Rájátszás elhagyása"-gombbal ki nem lépsz a nézetből. Csak ekkor jelentkezhetsz másik tornára.

Részvétel privát tornán

Azt, hogy meghívást kaptál egy privát tornára, a barátlista és a "Breaking News" mellett lévő új ikonon feltűnő piros szám jelzi. Kattints rá és válaszd ki azt a tornát, amin részt szeretnél venni. Majd válts a stadionra, ott is a "Legendás rájátszás" felületre!

Torna rendezése

Kattints balra alul a "Rendezés"-gombra, ha tornát szeretnél rendezni! Utána kiválaszthatod, hogy a torna nyílt vagy privát legyen. A torna rendezésének díja van, ami ugyanannyi, mint a tornarészvételi díj.

Nyílt torna rendezése

Kattints a "Nyílt torna rendezésére", majd válaszd ki a maximális körhosszt és a résztvevők számát! Ha nem választasz körhosszt, úgy az automatikusan 10 percre lesz állítva. Most várj, míg elegendő résztvevő jelentkezik a tornára, majd ha ez megtörtént, kattints jobbra felül a "Rájátszás indítására" és máris indul a torna!

Privát torna rendezése

Kattints a "Privát torna rendezésére", majd válaszd ki a maximális körhosszt és a résztvevők számát! Ha nem választasz körhosszt, úgy az automatikusan 10 percre lesz állítva. Kattints balra felül a "Résztvevők meghívására" és add meg a meghívni kívánt játékos játékosnevét vagy az egyesületének a nevét! A nevek a bal oldali listába kerülnek, a kiválasztott játékosok pedig meghívót kapnak. Ha elfogták a meghívást, átkerülnek a jobb oldali listába. Ha elég játékos elfogadta a meghívást, akkor a "Rájátszás indítása"-gombbal indíthatod a tornát.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”