Klinika

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Klinika

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:19

Klinika

A labdarúgóid lesérülhetnek a mérkőzések és edzések alkalmával. Az egészségi problémákkal küszködő játékosok pedig nem vehetnek részt újabb mérkőzéseken vagy edzéseken, amíg meg nem gyógyultak.

Beteg játékosok kezelése

A beteg játékosaidat a klinikán találod meg. Láthatod, hogy milyen egészségügyi problémája van a játékosnak és mennyi ideig tart a gyógykezelése. Az egyes betegségek egy-egy kategóriához vannak rendelve. Ha szeretnéd lerövidíteni a gyógykezelés idejét, akkor a beteg játékost beutalhatod egy olyan orvoshoz, aki a betegségnek megfelelő szakterület specialistája. Ehhez kattints az "Orvos kiválasztására" és válassz ki egy orvost a listából. Ha üres a lista, az azt jelenti, hogy egy olyan orvosod sincs, akinek passzolna a szakterülete az adott betegséghez. Ha szeretnéd érvényteleníteni a beutalást, akkor csak kattints a játékos mellett megjelenő, hozzárendelt orvosra. Díj fejében a játékost azonnal is meggyógyíthatod, ehhez kattints oda, hogy "Azonnal meggyógyítom!".

Orvosok

Az orvosok meggyorsítják a beteg játékos gyógyulását, ha megfelel a szakképesítésük és be van hozzájuk utalva az adott játékos. Minél fejlettebb a klinikád, annál több orvost vehetsz fel alkalmazásba. Ha orvost szeretnél felvenni, kattints a "Személyzetre", majd ott a "Jelentkezésekre".

Orvosok szakképzése

A sérülések és egyéb egészségügyi gondok kategóriák szerint vannak csoportosítva (csonttörések, fertőzések, stb.). Ahhoz, hogy egy orvos meghatározott betegségeket gyógyítani tudjon, szakképesítésben kell részesítened az adott szakterületen. Kattints a "Személyzetre", majd utána a kívánságod szerinti orvos mellett a "Szakképzésre". Válassz ki egy szakterületet és erősítsd meg a döntésedet. Az orvos a szakképzés időtartama alatt nem vehet részt a gyógyító munkában.

Orvosok továbbképzése

Ha csökkenteni szeretnéd a gyógyítás időtartamát, továbbképezheted az orvost. Kattints a "Személyzetre", majd utána a kívánságod szerinti orvos mellett a "Továbbképzésre". Egy orvost maximálisan 6 alkalommal küldhetsz továbbképzésre. Az orvos a továbbképzés időtartama alatt nem vehet részt a gyógyító munkában.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”