Egyesületi ház

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Egyesületi ház

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:18

Egyesületi ház

Az egyesületi házban határozhatod meg a csapatod felállását és stratégiáját, itt vehetsz cuccokat, amikkel felszerelheted a labdarúgóidat. Minél magasabb szinten áll az egyesületi ház, annál több játékost vehetsz fel a keretedbe.

Felállás

A bal felső menünél határozhatod meg a csapatod taktikáját. Válassz, hogy inkább védő vagy támadó stílusban játsszon a csapatod. A pályán és kispadon lévő gombokkal meghatározott posztokra rendelheted a játékosokat. Kattints egy posztra, majd válassz ki egy játékost oda. Minden poszthoz játékost kell rendelni. Az egészségügyi gondokkal küszködő, piros lapos, vagy edző játékosok ezekre az állapotokra utaló státuszjelzést kapnak. Őket először le kell cserélned, ha mérkőzésre mennél. Ehhez csak kattints a korlátozással bíró játékosra és cseréld le. Stintén egy ikon mutatja a játékoson, ha a a keretben van, de kispadon ül. A csapaterő mindig a felállított játékosok alapján kerül kiszámításra.

Keret

Bal oldalon egy listát látsz az összes játékosoddal. Minden játékosnál két értéket láthatsz: a felső mutatja a játékos cuccok nélküli értékét, az alsó, aminél az ITEMPOWERED megjelölést látod, pedig a cuccokkal felturbózott értékét (már amennyiben van cuccal szerelt játékosod). Ha kiválasztasz egy játékost, akkor jobbra láthatod a részletezését, tehát a képességeinek értékeit illetve a felszereléseit. A jobbra felül látható szám a játékos cuccokkal együtt értendő összértéke. Erre hatása van a "korfaktornak", ugyanis csa a 18-29 éves játékosok hozzák a csúcsformájukat. Minden ezt követő életévben 5%-kal esik a játékos teljesítménye. Minden játékos alatt találsz három kapcsológombot:
•"Vegyen le minden cuccot!": a játékos megválik a cuccaitól
•"Legyen törzsjátékos!": a játékos neve zöld színjelölést kap a bal oldali listában a könnyebb áttekinthetőség, megtalálhatóság végett
•"Legyen legenda!": a játékos ezzel nem lesz többé a keret része, legendává válik (lásd marketing/legendák)

Játékosok felszerelése

A játékosokat mindenféle cuccokkal szerelheted fel, hogy ezzel is növeld az erősségüket. Válassz ki a "Keretnél" az egyik játékost a listából. Az ikonok a névlistában mutatják neked a játékos aktuális státuszát (pl. pályán, kispadon, vagy akár ezek hiánya). Ha rákattintottál egy játékosra, a jobb oldalon megjelenik a játékos ábrázolása "cucchelyekkel". Ha szeretnél egy cuccot ráadni a játékosra, először kattints egy üres cucchelyre, majd válaszd ki a kívánt cuccot a raktáradból. Ha pedig levennél egy cuccot a játékosról, kattints rá a felszerelt cuccra és erősítsd meg a levételi szándékodat. A cucc ezután a raktáradba kerül.

Cuccok

Cuccvásárlás

A "Cuccok"-fülnél tudsz cuccokat venni a játékosaidnak. Jobb oldalon láthatod az aznapi akció ajánlatait. Vidd az egeret egy cucc fölé, ha szeretnéd látni az értékeit. Minden cucc egy adott kategóriához (testrészhez) tartozik, és csak a helyére lehet felszerelni. Ha szeretnéd megvenni a cuccot, kattints rá és erősítsd meg a vételi szándékodat. A vásárlás után a cuccot a cuccos ablak bal oldalán találod meg a cuccaid listájában. Minél magasabb szinten állsz, annál jobb cuccokat ajánlj neked a rendszer. A napi ajánlat naponta változik, ahogy a neve is mutatja. ha nem tetszik az adott nap ajánlata, egy pár gólért kérhetsz új ajánlatot.

Cuccok eladása

Cuccokat visszaértékesítetsz a rendszer felé, amikor is L$-t kapsz a cuccért. Kattints a bal oldali cucclistádban egy eladni kívánt cuccra és erősítsd meg annak eladását.

Szövetségek

Lásd: "Szövetségek" címszó
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”