Iroda

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Iroda

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:15

Iroda

Az irodát a 4. szinttől rendezheted be. Az irodában követheted nyomon a pénzügyeidet, megtekintheted a statisztikat, sőt, itt adhatsz-vehetsz labdarúgókat. Minél magasabb szinten áll az irodaépületed, annál nagyobb bevételekre számíthatsz.

Rangsor

A "Rangsor"-fül alatt találsz meg minden 11 Legendszel kapcsolatos statisztikát (pontok, legerősebb futballisták, legtöbb meccs, stb.)

Átigazolási piac

Az átigazolási piacon adhatsz-vehetsz labdarúgókat.

Piaci áttekintő

A piaci áttekintőben látod a más menedzserek által piacon kínált labdarúgókat. Ha rákattintasz egy játékosra, láthatod az értékeit. Ha szeretnél megvenni egy játékost, megteheted, ekkor kifizeted az érte megszabott árat.

Játékos eladása

Itt adhatod el a saját játékosaidat. Minél edzettebb a játékosod, annál magasabb a piaci értéke. Kattints rá egy játékosra a játékdaid listájában és szabd meg az eladási árát. Az ár 10%-a piaci díjként fizetendő be.
A játékosodat eladhatod a banknak is, ehhez csak kattints a játékosra, majd itt válaszd a "Banki értékesítést". A bank ajánlatot tesz a labdarúgóra, ha ez megfelel számodra, eladhatod azonnal a játékost.

Tehetséges zsákbamacskák zsibvására

Itt szerezhetsz be különleges tehetségű reménységeket! Az értékeik egy részét láthatod, a többi rejtve van, de 10 gól díjért felfedheted minden értékét azon tehetségnek, aki közelebbről érdekel. A szimpatikus játékost fix árért vásárolhatod meg. Ha egyik játékos sem érdekes a számodra, 15 gólért újabb tehetségeket jeleníttethetsz meg.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”