Szuvenírbolt

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szuvenírbolt

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:15

Szuvenírbolt

A szuvenírboltot a 11. szinttől rendezheted be. A szuvenírboltban mindenféle árucikkeket adhatsz el a szurkolóknak, ezzel egészítvén ki a bevételeidet. Minél magasabb szintű a szuvenírboltod, annál több értékesítési felület áll rendelkezésedre a boltban. Minél magasabb a játékosszinted, annál többféle terméket árusíthatsz a szuvenírboltban. Mikor egy meccs véget ér, a szurkolók megrohanják a szuvenírboltot és ha megtetszik nekik valami, vásárolnak is ezt-azt. A forgalom alakulását az irodában tekintheted meg a számlakivonatodban.

Árubeszerzés

A „Raktárodban“ nem csak a készleteid mennyiségét tekintheted át, de egyben be is szerezheted a kívánt áruból a kívánt mennyiséget. Kattints a "Megveszem!"-gombra, majd add meg a kívánt mennyiséget, majd erősítsd meg a vásárlási szándékodat az "Igennel". Nagy mennyiségek vásárlásakor sávosan növekvő árkedvezményben részesülhetsz.

Árueladás

Kattints rá a bolt "Eladóterében" egy értékesítési felületre, válaszd ki az ott árulni kívánt terméket a raktárból, majd tedd azt az üzletnek erre az értékesítési felületére az "Üzletbe teszem!"-gombbal.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”