Barátlista

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Barátlista

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:14

Barátlista

A játékablak alsó lécénél találod a barátlistádat.

Barát hozzáadása

Kattints a barátlistád egy üres baráthelyére és vidd be a felvenni kívánt barát nevét, majd kattints az OK-ra! A meghívottnak először el kell fogadnia a barátjelölésed, ha ez megtörtént, a barát feltűnik a barátlistában. Maximálisan 12 barátod lehet. A prémiumtagsággal bíró játékosoknak maximum 24 barátjuk lehet.

A barátlista funkciói

Ha már felvettél egy barátot a barátlistádra, akkor a barátlista ikonjainak segítségével nagyon egyszerűen írhatsz neki üzenetet, kihívhatod egy mérkőzésre, vagy akár törölheted is a barátságotokat.

Barát meglátogatása

Kattints a barátlistádban a barátod klubcímerére, ha szeretnéd meglátogatni. A barátodnál különféle feladatokat végezhetsz, amiért egy kis L$ üti a markodat. A jutalom nagysága összefügg a szinteddel, tehát egyre magasabb lesz, ahogy te is fejlődsz a játékban. Illetve minden baráti besegítés során esélyed van arra is, hogy extrameccseket nyerj. A barátaidnál rád váró feladatokat naponta egyszer végezheted el.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”