Szupergyorsító

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szupergyorsító

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:07

Szupergyorsító

A szupergyorsítók különféle tulajdonságokkal bírnak. Némelyik a csapaterősséget emeli, mások egy bizonyos értékkel megemelik a következő meccsért kapott pontok vagy bevételek mértékét. Megint mások mentesítenek a sárga vagy piros lapoktól, azonnal késszé tesznek építés alatt álló épületeket, és így tovább.

A szupergyorsítók használata

A szupergyorsítók használatához először nyisd meg az ablak jobb oldalán lévő gyorsítólécet, majd kattints a szimpatikus gyorsítóra. A gyorsítók fogyóeszközök, használatkor tehát felhasználódnak.

Szupergyorsító vásárlás

Kattints a gyorsítólécen a "Mutasd a boltot!"-gombra, vagy a gólvásárlási ablakban a "Gyorsítócsomagokra". Három különféle gyorsítócsomagból választhatsz. Három, öt vagy nyolc véletlenszerű szupergyorsítót tartalmaznak. A vásárlás után láthatod, hogy milyen szupergyorsítókat tartalmazott a gyorsítócsomag. A szupergyorsítók automatikusan elérhetővé válnak a gyorsítóléceden.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”