Marketing

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Marketing

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:02

Marketing

A marketingiroda a második területen található. Itt toborozhatsz szponzorokat reklámszakemberek és a legendás játékosaid segítségével.

Szponzorok

Itt rendezhetsz bulikat, hogy szponzorokat szerezz a csapatodnak. Minél nagyobb szabású a parti, annál több szponzor jön el rá. Minél több szponzorpontod van, annál jobb szponzorok jelennek meg a vendégek közt. Egy buli rendezésének ára van, mely lehet L$ és gól, és persze egy bizonyos időráfordítással is számolni kell. Az időráfordítást gólokkal le tudod rövidíteni. A buli után választhatsz a szponzorok közül. Válaszd ki az egyiket és ő a következő 5 napban támogatni fogja a csapatodat. A szponzorálás lejárta után elkezdhetsz máris újabb szponzort keresni.

Szponzorpontok

Minél több a szponzorpontod, annál jobb szponzorok tisztelik meg jelenlétükkel a bulidat.
• 0 - 499 pont: 5% bónuszt nyújtó szponzorok
• 500 - 2499 pont: 10% bónuszt nyújtó szponzorok
• 2500 - 7499 pont: 15% bónuszt nyújtó szponzorok
•7500 - 14499 pont: 20% bónuszt nyújtó szponzorok
• 15000 ponttól: 25% bónuszt nyújtó szponzorok

Szponzorpontokat úgy szerezhetsz, ha képzed a reklámszakembereidet illetve minél több és minél jobb legendás játékosaid vannak.
Szponzorpontok szerzése reklámszakemberek továbbképzésével • 1 csillag: 100 szponzorpont
• 2 csillag: 200 szponzorpont
• 3 csillag: 300 szponzorpont
• 4 csillag: 500 szponzorpont
• 5 csillag: 1000 szponzorpont
• 6 csillag: 1500 szponzorpont

Szponzorpontok szerzése legendákkal:
Minden legenda a cuccok és korfaktor nélküli edzési értékeivel száll ringbe a szponzorpontokért. Azaz minél jobb aktív labdarúgó volt, annál értékesebb számodra legendaként!

Személyzet

Itt vehetsz fel és képezhetsz tovább reklámszakembereket. A továbbképzés fontos, hiszen ezzel növeled a kompetenciájukat, azaz több szponzorpontod lehet általuk.

Legendák

A legendák vérprofi focisták. Mikor egy labdarúgód elérte karrierje zenitjét, az egyesületi házban legendává avathatod. Így ifjú titánok vehetik át a helyüket a keretben. A legendák ugyanis már nem hívhatók a keretbe. Viszont a legendák a karrierjük során összeedzett értékeikkel (korfaktor és cuccok nélkül!) befolyásolják a szponzorpontjaid számítását. Minél jobb játékos volt a legendád, annál több szponzorpontot hoz neked, ezáltal annál jobb szponzorokat csíphetsz meg a segítségével. Mikor egy legenda eléri a 65 éves kort, automatikusan visszavonul és eltűnik a marketing épületéből.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”