Oldal: 1 / 1

Falatozó

Elküldve: 2013.05.14. 10:01
Szerző: Gabesz
Falatozó

A falatozó a második területen található, a 14. szinttől rendezheted be. A falatozóban különféle fogásokat árulhatsz, ezzel jelentősen megnövelheted a bevételeidet. Minél magasabb szinten állsz, annál fejlettebbé teheted a falatozódat: mozgóárussal kezded és ki tudja, hol áll meg a fejlődés. Minél fejlettebb a falatzód, annál több értékesítési hely áll a rendelkezésedre. Minél magasabb a játékosszinted, annál változatosabb falatokat kínálhatsz a drukkereknek. Mindenfélét árulhatsz, hagyományos gyorséttermi ételeket is, és egyéb nyalánkságokat is. Ez utóbbiak kicsit többe kerülnek, de több hasznot is hajtanak! Minden meccs előtt megrohanják a szurkolók a falatozót. Mivel éhesek, rendelnek valamit enni-inni. Hogy mennyi bevétel származott ebből, a számlakivonatodon mindig ellenőrizheted az irodában.

Árubeszerzés

A „Raktárodban“ nem csak a készleteid mennyiségét tekintheted át, de egyben be is szerezheted a kívánt áruból a kívánt mennyiséget. Kattints a "Megveszem!"-gombra, majd add meg a kívánt mennyiséget, majd erősítsd meg a vásárlási szándékodat az "Igennel".

Árueladás

Kattints rá a bolt "Eladóterében" egy értékesítési felületre, válaszd ki az ott árulni kívánt terméket a raktárból, majd tedd azt az üzletnek erre az értékesítési felületére az "Üzletbe teszem!"-gombbal.