Kutatás - Cucckészítés

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Kutatás - Cucckészítés

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 09:59

Kutatás

A kutatóközpont a második telken érhető el a 7. szinttől. A kutatóközpontban cuccokat készíthetsz saját felhasználásra. Minél fejlettebb szinten áll a kutatóközpont, annál különfélébb cuccokat készíthetsz (fejre, mellkasra, lábra, stb.), annál több képesség (agilitás, pontosság, stb.) közül válogathatsz, annál több tulajdonságot (max. 3-mat) rendelhetsz egy cucchoz, illetve annál nagyobb értéket adhatsz egy cuccnak (max. +50 képességenként).

Így készíthetsz cuccokat:
• Válaszd ki a cucc típusát (fej, mellkas, láb, stb.)!
• Válassz ki egy ikonképet!
• Válassz ki egy tulajdonságot (agilitás, technika, lövés)!
• Nevezd el a cuccodat ("Legtutibb fülvédős sityak")!
• Majd kattints a "mentésre"! -> Ekkor levonásra kerül a létrehozás díja.
• Most minden tulajdonsághoz fokozatosan hozzárendelhetsz egy értéket (fejlettségi szinttől függően max. +20 és +50 közt). Ez L$-ba vagy gólba kerül.
• Ezután kattints az "Elkészítem a cuccot..."-gombra! -> Ekkor a cuccot megtalálod az egyesületi házban és felszerelheted vele az egyik játékosodat!
Figyelem: Ha egy cuccot létrehoztál, azon később már nem végezhetsz "feljavítást". Viszont eladhatod a cuccot a cuccos boltban.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”