Csökkenő népszerűség??

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
maddi321
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2014.08.30. 18:18

Csökkenő népszerűség??

HozzászólásSzerző: maddi321 » 2014.11.11. 19:53

Sziasztok. Ugye sokak kedvenc játéka a 11legends, az egyik legjobb focimenedzseres játék! Sok focirajongónak ad helyet az Ujpersben, a focikedvelőknek pedig mondanom sem kell, remek lehetőség! Sajnos azonban rossz hírt kell közölnöm a játék imádóival is. Egyre kevesebb az aktív játékos, kezd csökkenni a népszerűsége Magyarországon, ( bár még mindig rengetegen imádják, és játsszák), és a fóruma is a legkevésbé aktívabb az Ujpers fórumon. Ezt tudják igazolni az itt összegyűjtött szerény adatok: jelenleg a 15 magyar Ujpers játék fórumai közül itt hozták létre a legkevesebb témát, mindössze 110-et, ami 15-tel marad el, az utolsó előtti helyen álló, a Secret Relict-től. És azt is szomorúan kell közölnöm,hogy erre a fórumra érkezett a legkevesebb (648) hozzászólás, ami bizony a Secret Relict-től is jócskán elmarad. És szintén elég rosszak a mutatói a játék Ujpers fiókja nézettségének. Bizony! Sajnos inaktívvá vált a csoport, a többi játék jócskán megelőzte, és még a nemrég Magyarországra hozott Undermaster is jócskán túllépte! Kedves 11legends rajongók! Kérdem tőletek: vajon mit lehet tenni ez ellen? Mit lehet tenni,hogy kicsit javítsunk ezeken a létszámokon? Vajon mit lehet tenni,hogy népszerűbbé tegyük az Ujpers egyetlen focis játékát? Mert szerintem egyikünknek sem jó,hogy kedvenc játékunk ennyire ,,hullámvölgyben" van. Gondolom, mindnyájunknak az az érdeke,hogy minél hamarabb kikerüljön belőle, és aktív,más országok 11legendsének szintjén legyen!! Számítok rátok, remélem,sikerül valahogy segíteni a 11legendsnek,hogy jobb helye legyen az Ujpersben, és ezzel együtt az online játékok között! Köszönöm a segítségeteket, remélem, lesz eredménye!! :)
Üdv:maddi321.

Zoltan49
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2011.10.02. 11:18

Re: Csökkenő népszerűség??

HozzászólásSzerző: Zoltan49 » 2015.06.23. 08:27

Egy foci rajongó nem írogat, hanem izgalommal nézi, csinálja az eseményeket.

A játékban van néhány hiba. Ha a kapusaim (vagy akár az összes játékos) tornázik, az ellenfél nyugodtan kihív, és a gyengébb játékos is győz. (Ugyanígy, én miért nem hívhatom ki az ellenfelet, amikor tornásztatom a csapatomat?)

Van olyan a csapatomnál gyengébb csapat (nem is egy), amelyiket mindig legyőzök (mindig, egyetlen egyszer sem győzött velem szemben, otthon is, idegenben is), mégis jobban halad nálam. Ez valahogyan ellentmondás. Ha kifejezetten erősebb vagyok, hogyan haladhat mégis jobban.

Ha beteg játékosaim vannak, az ellenfél nyugodtan játszik a csapatommal.

Sok olyan erősebb csapat van, amelyiknek soha nem tudok gólt rúgni, még véletlenül sem. Ha ő is állandóan fejleszt, ez azt jelenti, hogy soha utol sem tudom érni, mindig marad a különbség. Talán jóval gazdagabb is mint én, azaz esélyeim sincs vele szemben, nemhogy utolérjem.

Nem nagy dolgok, csak ellentmondásosak. Azt értem, ha például állandóan tornáztatom a csapatomat, az ellenfél soha nem tudna kihívni.

Üdv Zoltán


Vissza: “Általános”