Nagy tavaszi bónuszakció!

A csapat hivatalos bejelentései.
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Nagy tavaszi bónuszakció!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.03.03. 16:31

Kedves Játékosok!

Kifundáltunk számotokra egy szuper vásárlási akciót, mely 2014.03.03-án 16 óra után veszi kezdetét.

Legyen az egy exkluzív prémiumállat a My Free Zoo boltjában, egy töltet a kertbirodalmi vetőgépbe, gyorsabb kordék Torpia világában, több építési terület My Little Farmies gazdaságaiban, soron kívüli és azonnali operáció Kapi Hospital kórházaiban, a prémiumvaluta számos előnyt nyújt minden Upjers-játékban.

Most minden telefonos és SMS-es prémiumvaluta vásárlás esetén 30%-kal több prémiumvalutát kapnak a játékosaink! A prémiumvaluta (aminek a neve játékonként eltérhet, lehet például érme, arany, kakaóbab, és így tovább) arra szolgál, hogy az egyes játékokban különféle prémiumtartalmakra, -funkciókra tehess szert, pl. játéktól függően többet termelhess, vagy játékpénzre válthasd, és így tovább.

Kép

Az ajánlat kizárólag az SMS és telefonhí­vás útján lefolytatott prémiumvaluta vásárlásra érvényes!

Jó szórakozást nálunk!

Upjers-csapat

Figyelem: a 30% bónusz azt jelenti, hogy a vásárlási felületen telefonnal és sms-sel vásárolható prémiumvaluta mennyiségei most 30%-kal nagyobbak, mint általában. A vásárlási felületen már a növelt mennyiséget látod. Az adott vásárlási tarifa melletti bónuszvalutára utaló százalékérték a 30%-tól eltérhet, lehet például 28% vagy 63%, attól függően, hogy az adott tarifánál hogyan hogyan lehetett kerekíteni illetve a tarifa tartalmazott-e már eleve is mennyiségi bónuszt.

Kiegészítés: az akció 2014. március 17-ig volt érvényes.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”