Oldal: 1 / 1

Legendás rájátszás

Elküldve: 2013.06.27. 10:50
Szerző: Gabesz
Legendás rájátszás

A legendás rájátszás funkciója a 12. szinttől vehető igénybe. Kattints a "Legendás rájátszás"-fülde, így jutsz a tornafelületre. Itt választhatsz, hogy részt szeretnél venni egy más által rendezett tornán, vagy magad rendeznél egy tornát. Ezek a tornameccsek nem fogyasztják a szabadmeccseidet vagy extrameccseidet, viszont nem is hoznak jegy- és szuvenírértékesítésből származó bevételeket, illetve pontokat sem.

Tornarészvétel

Részvétel nyitott tornán

Mikor belépsz a legendás rájátszás felületére, látsz egy listát az aktuálisan nyitott tornákkal. A "Házigazda" oszlopában láthatod a rendezőt. A "Résztvevők" oszlopában láthatod, hogy hány csapat indulhat a tornán és a helyekből mennyi van már feltöltve. A "Csapatátlagnál" az összes beregisztrált résztvevő csapaterejének középértékét láthatod. Válassz ki egy neked megfelelő tornát, majd kattints a "Részvételre"! Ekkor részvételi díjat is fizetsz egyben.

Ekkor a várakozási felületre jutsz.Itt láthatod az egyes résztvevők részletesebb információit. Ha minden hely feltöltődött, a rendező indíthatja a tornát. A tornát el is hagyhatod, ekkor visszakapod a befizetett részvételi díjat.

Mikor a torna elindul, kapsz egy üzenetet. Ha látni szeretnéd a párosításokat, menj a rájátszási felületre! A te mérkőzéseid színes kijelölést kapnak. Alul láthatsz egy visszaszámlálót, ez mutatja, hogy mennyi időd van a meccseidre. Figyelem: ha nem veszel részt a mérkőzéseken, azok vesztes mérkőzésnek számítanak. Ha egy mérkőzést indítani szeretnél, kattints rá az kívánt párosításra! Ha minden résztvevő lejátszotta a mérkőzéseket, akkor automatikusan indul a következő kör. Az előző körből származó maradékidő hozzáadódik az új kör idejéhez, hogy senki ne lepődjön meg, ne gondolja, hogy egy kör túl a kelleténél korábban véget ér. A körök győztesei sárga megjelölést kapnak.

A rájátszás győztese egy kupát kap, amit a kupák helyén meg is nézhetsz, a címerre kattintva a "Kupák"-fül alatt. Illetve a győztes megkapja a részvételi díjak 50%-át. Az eredményeket egészen addig láthatod, amíg a "Rájátszás elhagyása"-gombbal ki nem lépsz a nézetből. Csak ekkor jelentkezhetsz másik tornára.

Részvétel privát tornán

Azt, hogy meghívást kaptál egy privát tornára, a barátlista és a "Breaking News" mellett lévő új ikonon feltűnő piros szám jelzi. Kattints rá és válaszd ki azt a tornát, amin részt szeretnél venni. Majd válts a stadionra, ott is a "Legendás rájátszás" felületre!

Torna rendezése

Kattints balra alul a "Rendezés"-gombra, ha tornát szeretnél rendezni! Utána kiválaszthatod, hogy a torna nyílt vagy privát legyen. A torna rendezésének díja van, ami ugyanannyi, mint a tornarészvételi díj.

Nyílt torna rendezése

Kattints a "Nyílt torna rendezésére", majd válaszd ki a maximális körhosszt és a résztvevők számát! Ha nem választasz körhosszt, úgy az automatikusan 10 percre lesz állítva. Most várj, míg elegendő résztvevő jelentkezik a tornára, majd ha ez megtörtént, kattints jobbra felül a "Rájátszás indítására" és máris indul a torna!

Privát torna rendezése

Kattints a "Privát torna rendezésére", majd válaszd ki a maximális körhosszt és a résztvevők számát! Ha nem választasz körhosszt, úgy az automatikusan 10 percre lesz állítva. Kattints balra felül a "Résztvevők meghívására" és add meg a meghívni kívánt játékos játékosnevét vagy az egyesületének a nevét! A nevek a bal oldali listába kerülnek, a kiválasztott játékosok pedig meghívót kapnak. Ha elfogták a meghívást, átkerülnek a jobb oldali listába. Ha elég játékos elfogadta a meghívást, akkor a "Rájátszás indítása"-gombbal indíthatod a tornát.