Oldal: 1 / 1

belépési hiba

Elküldve: 2013.08.25. 10:35
Szerző: renegade101
Sajnos a mai nap korlátozottan vagy egyáltalán nem lehet belépni a parkba és a cégcsoporthoz tartozó farmra sem...

remélem ezt hamar orvosolják.

DEL

Re: belépési hiba

Elküldve: 2013.08.25. 11:05
Szerző: csipkebogyo
Az egyik kábelnet szolgáltatóval van probléma, a szervereink jól működnek, és aki nem annál a szolgáltatónál van, az nem érzi lassúnak a játékainkat, illetve be tud lépni. Próbáld meg beállítani a modemet úgy, hogy csak szélessávon kapcsolódjon a netre, talán az segít, és google chrome böngészővel játssz, mert az optimalizálja az oldalakhoz szükséges netsebességet. Valamint csak a játék legyen megnyitva, semmi más, ami "rabolná" a netet.

Re: belépési hiba

Elküldve: 2013.09.03. 20:55
Szerző: LPetra103
Jó estét. A barátom, akit én hívtam meg a játékba, nem tud belépni. Meg volt jegyeztetve a felhasználó neve és a jelszava is, és hirtelen a mai napi belépéskor nem fogadta el. Így kitörölte, és beírta, hogy hátha valami ilyen hiba van, de így sem fogadta el. Kért új jelszót, de sokára küldték ki, így amikor megnyitotta, azt írta, hogy már nem aktív ez a kérés, vagy valami ilyesmit. Nem volt külföldön és nem csinált semmit, ami ezt eredményezné. Mi lehet ennek az oka? Mit csináljon? A neve: Bence1990

Re: belépési hiba

Elküldve: 2013.09.04. 06:14
Szerző: Hanga
LPetra103 írta:Jó estét. A barátom, akit én hívtam meg a játékba, nem tud belépni. Meg volt jegyeztetve a felhasználó neve és a jelszava is, és hirtelen a mai napi belépéskor nem fogadta el. Így kitörölte, és beírta, hogy hátha valami ilyen hiba van, de így sem fogadta el. Kért új jelszót, de sokára küldték ki, így amikor megnyitotta, azt írta, hogy már nem aktív ez a kérés, vagy valami ilyesmit. Nem volt külföldön és nem csinált semmit, ami ezt eredményezné. Mi lehet ennek az oka? Mit csináljon? A neve: Bence1990
Olvasd el: http://forum.hu.upjers.com/viewtopic.php?f=355&t=19648 :)

Re: belépési hiba

Elküldve: 2013.09.04. 10:48
Szerző: LPetra103
Ezt tudjuk, és amint írtam, emailt is kért, hogy "elfelejtette a jelszavát", de mindig annyit küld neki, hogy az adott link már lejárt. Miért nem kap új jelszót? Miért azt küldi, hogy lejárt a link? Nem az lenne a lényege, hogy be tudjon lépni?

Re: belépési hiba

Elküldve: 2013.09.04. 14:49
Szerző: Hanga
LPetra103 írta:Ezt tudjuk, és amint írtam, emailt is kért, hogy "elfelejtette a jelszavát", de mindig annyit küld neki, hogy az adott link már lejárt. Miért nem kap új jelszót? Miért azt küldi, hogy lejárt a link? Nem az lenne a lényege, hogy be tudjon lépni?
A barátod kérjen új jelszómódosító e-mailt.

Ha ez sem működik, akkor írjon a Támogatásnak.
( A második oldalon ne válasszon fórumot csak kattintson a "Következő"-re.)

Re: belépési hiba

Elküldve: 2013.09.04. 14:52
Szerző: Gabesz
Egyszer kattintsatok a linkre, ne többször. Ha többször kattintasz egy linkre, a második kattintásra már érvénytelen lesz a link.
Ezt tudom elképzelni problémának, elvileg a jelszókérő rendszer szépen működik.