Oldal: 1 / 1

kérdés

Elküldve: 2013.02.06. 09:02
Szerző: marácska1970
Sziasztok! Volna egy olyan problémám,hogy ma reggelre 10 gyémántom eltűnt. A tegnapi napom 10 volt ma reggel forgattam ki 2 db,és akkor vettem észre,hogy csak 2 db van.Mi a teendő ilyenkor?

Köszönöm marácska1970

Re: kérdés

Elküldve: 2013.02.06. 11:13
Szerző: csipkebogyo
Írni kell a Támogatásnak, aláírásomban a képre klikkelve jutsz el hozzájuk.

Re: kérdés

Elküldve: 2013.02.06. 21:23
Szerző: Holdfény72
Sziasztok. Az a problémám,hogy reggel simán be tudtam lépni,aztán délután már csak hibaüzenet jött.Kértem új jelszót,ami nagyon klassz,de hol tudok rajta változtatni? Bocsi,ha nem jó helyre írtam,de a hibabejelentéshez sajnos nem engedi. Előre is köszönöm a segítséget.

Re: kérdés

Elküldve: 2013.02.07. 06:10
Szerző: Badgirl
Szia!

Ez a játékunk portálregisztrációhoz kötött, így módosításokra is csak a portálfiókban van lehetőséged, belépés után a beállítások menüpontra kattintva.
Itt tudsz a portálfiókodba belépni a játékosfiókod jelenlegi adataival:
http://hu.upjers.com/

Re: kérdés

Elküldve: 2013.02.09. 05:04
Szerző: Édesanya59
Nem töltődik be az én vidámparkom, mi a gond? Nagyon sokat kell várni mire betölti! :(

Re: kérdés

Elküldve: 2013.02.09. 08:04
Szerző: Badgirl
Ha a játékba be tudsz lépni, de nem töltődik be és nem indul el, annak jellemzően betöltési oka van, esetleg a böngészővel és a Flash Player alkalmazással lehet még gond.

Ez a játékunk Flash alapú, tehát előfeltétel, hogy a számítógépeden legyen friss a Flashplayer alkalmazás.
Ha nem töltődik be az oldal, akkor valószínűleg a Flashplayer sajnos nem a legfrissebb a számítógépeden. A legfrissebb verziót az alábbi linken töltheted le és telepítheted:

http://get.adobe.com/de/flashplayer/

Alternatív megoldásként használj Google Chrome böngészőt, melybe eleve be van építve a Flashplayer, mindig önállóan frissül, egész biztosan fogsz tudni vele játszani.
Itt tudod letölteni:

http://www.google.com/chrome/?hl=hu

Természetesen a Flash alkalmazások betöltődése eltarthat néhány másodpercig.

Végül, könnyen lehet, hogy egyszerűen nem tud betöltődni a játék, mert internetes kapcsolati probléma merült fel. Ez leggyakrabban mobilnetes felhasználókkal fordulhat elő. A gprs-es, tehát rendkívül alacsony sávszélességű mobilnettel sok időbe telhet, mire betölt a Flash-alkalmazás, addig jellemzően csak a hátteret látod. Ha erről lenne szó, lépj kapcsolatba az internetszolgáltatóddal további tanácsért. Megeshet, hogy elegendő a mobilneted szoftverének eszközkezelőjében beállítani, hogy csak!!! szélessávon kapcsolódjon a központra, ami sokkal jobbá teheti a játékélményedet. Az internetszolgáltatók ügyfélszolgálata rendszerint szívesen segít a modemek legoptimálisabb beállításában.