Kalandorok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Kalandorok

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2013.10.11. 10:49

Kalandorok

Az egyes területeken és barlangokban fel-feltűnnek kalandorok, akiknek ereklyékre vagy babarészletekre fáj a foga. Kiszolgálhatod őket, és ezért fizetnek, de érdemes megnézni, hogy mit ajánlanak, mert egyes kalandorok bőkezűbbek, mások zsugoribbak.

A kalandorok kiszolgálása 5 erőt emészt fel, cserébe viszont 5 pontot hoz a konyhára.
Ha kiszolgáltál egy kalandort, elvonul, ezáltal a mező, amin állt, átkutatható lesz. A kalandor valamikor később újra jelentkezik majd nálad újabb kívánsággal. Ha a kalandorra kattintasz, az "elad" gombbal szolgálhatod ki, de ez a gomb, csak akkor látható, ha meg is van mindened a hátizsákban, amivel ki kellene szolgálni a kalandort. Egyéb esetekben csak a "később" és '"soha" gombokat látod. Ha később szolgálnád ki a kalandort, másnap kb. délután 3-ig van időd, hogy összeszedd a szükséges árut. Ha soha nem szolgálod ki a kalandort, elbattyog, de nem sértődik meg, később majd újra jelentkezik nálad.

Kalandorlista

Akik VIP-ek is és prémiumtagságuk is van, elérhető egy kalandorlista.
A Global ID Menedzsment menüjében találsz egy gombot,amivel áttekintheted a kalandorok listáját és a velük kapcsolatos részleteket. Innen kiindulva kiszolgálhatod a kalandorokat, vagy el is küldheted őket. A listát csoportosíthatod is térkép, ereklye vagy ezüst alapján. A kalandorokat akár egyszerre is mindet elküldheted az erre szolgáló gombbal.
A kalandorok listájában arany fejében azt is beállíthatod, hogy egy vagy több kalandor tartózkodjon a rendszeres megjelenéstől.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”