Rádió - Üzenetek, barátkezelés

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Rádió - Üzenetek, barátkezelés

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2013.10.11. 10:41

Rádió - Üzenetek, barátkezelés

Hol találom az üzenőfelületet?

Az üzenőfelületet a felső menüben találod a CB rádióra kattintva. Ha új üzeneted érkezett, a CB rádió zöld pulzálással jelzi.

Mi a feltétele, hogy használhassam az üzenőfelületet?

Az üzenőfelületet csak akkor használhatod, ha visszaigazoltad az e-mail címedet. Regisztrációkor kaptál egy e-mailt az általad megadott e-mail címre, nyisd meg a postafiókodat, keresd meg az e-mailt és kattints egyszer a benne lévő visszaigazoló linkre. Az e-mail nem csak a bejövő mappádba érkezhet, keresd a spam- vagy promóciós mappában is. Ha itt se találod, bármikor kérhetsz új visszaigazoló e-mailt a Global ID menüben. Ha letiltottad a hírleveleinket, akkor nem fog megérkezni az e-mail, ez esetben kérd a támogatócsapat segítségét!

Mi mindent csinálhatok az üzenőfelületen?

Áttekintés

Itt láthatod a bejövő üzeneteidet. Ide érkeznek a barátjelölések is.

Új üzenet

Ha új üzenetet szeretnél írni, kattints az „új üzenet“ opcióra, majd add meg a címzett játékosnevét! Ne felejtsd el kitölteni a tárgy mezőt sem, mert anélkül nem küldheted el az üzenetet! Írd meg az üzenetet a szövegmezőben, majd kattints alul az "Elküld" opcióra és az üzenet ezzel útra kél.
Jobbra felül rákattinthatsz a "Minden barátnak" opcióra is, ekkor minden barátod címzett lesz, azaz elküldés után minden barátod megkapja az üzenetet.

Üzenetek

Itt láthatod minden üzenetedet kategóriákra bontva:
Rendszerüzenetek: Itt láthatsz minden rendszerjelentést, például vudu támadásról szóló értesítések vagy az egyik barátodtól érkező ajándékról szóló értesítőt.
Bejövő posta: Itt láthatod a barátaidtól és más játékosoktól neked érkező üzeneteket.
Kimenő posta: Itt láthatod az általad másoknak küldött üzeneteket.

Barátok

Itt láthatod a barátjelöléseket. Te is barátnak jelölhetsz innen kiindulva más játékosokat, sőt, meghívhatod a játékba azon barátaidat, akik még nem játszanak a Secret Relict játékkal. Ezzel utóbbival ráadásul aranyra is szert tehetsz.
A barátaid itt ugyanabban a sorrendben tűnnek fel, ahogy a barátléceden is látod őket, illetve láthatod azt is, hogy mikor voltak utoljára aktívak a játékban. Látod azt is, ha egy barátod vakációs üzemmódban van. Ha egy barátot törölni szeretnél, itt teheted meg, úgy, hogy a barátlistádban a neve melletti X-re kattintasz. Ha véletlen töröltél valakit, sebaj, máris küldhetsz neki új barátjelölést.

Tiltólista

Ha valakivel nem szeretnél kommunikálni, itt letilthatod a játékost, ekkor nem kapsz tőle játékon belüli üzenetet többé.
Add meg a játékos nevét, kattints az OK-ra és már le is van tiltva.
Ha meggondoltad magad, feloldhatod a játékos tiltását a neve melletti X-szel.

Kívánt ajándék

Itt adhatod meg, hogy milyen ajándéknak örülnél a legjobban a barátaidtól (lásd az Ajándékok címszó alatt)

Ajándék mindenkinek

Ha prémium kincsvadász vagy, akkor itt egyetlen kattintással megajándékozhatod az összes barátodat. Ekkor minden barátod ajándékot kap a kívánt ajándékaikhoz igazodva. Ha nem állítottak még be kívánt ajándékot, úgy véletlenszerű ajándékot kapnak.

Barátszerzés

Itt van lehetőséged arra, hogy az ismerőseidet meghívd a Secret Relict játékba, ezzel egy pár extra aranyra tehetsz szert.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”