Több siker és feladat

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Avatar
Vad
Hozzászólások: 1085
Csatlakozott: 2010.07.07. 10:41

Több siker és feladat

HozzászólásSzerző: Vad » 2013.08.14. 21:18

Sziasztok!

Magasabb szintu jatekoskent nagyon orulnek, ha szinthez merten IS lennenek feladatok!

Sajna sikerekbol mar kezdek kifogyni vagy csak olyan van hatra, ami sokara lesz meg (pl. szedj fel szemetet 250.000 alkalommal :P ), ezert ezen a reszen nem artana ujitani, behozni tobb olyan feladatot, ami elvezhetobbe tenne a jatekot.
A torteneti feladatok tobbnyire jok es nagyjabol a jutalom is korrekt, de a szintlepes es a sikerek nem igen hozzak lazba az embert, hiszen tobb milla TP-t nem ket nap alatt lehet osszegyujteni. :lol:

Felolem lehet teljesen uj teruleten is JATEK avagy feladat, csak legyen! :D Gyulik a PD, a nyersanyagok, koltok sokat a kozpontokra is, de igy sem fogyok ki soha! Megertem en, hogy az alacsonyabb szintu jatekosoknak a 300.000PD sok az idonkenti jatekoknal 1 het alatt osszegyujteni, de magasabb szinten ez mar nem vagyon, szerintem a velem egyszintuek kivetel nelkul egybol teljesitik ezeket a feladatokat.

Remelem nem sertettem meg senkit, de ha nem lennenek a torteneti feladatok, mar nem lenne semmilyen feladat, ami kihivast jelentene. :roll:

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”