Regisztráció és belépés

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Regisztráció és belépés

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2012.11.29. 13:41

Kedves Játékosok!

2011.09.06-án elindult az Upjers portál magyar oldala, melyet itt érhettek el: http://hu.upjers.com/

A portál célja az, hogy megkönnyítsük számotokra a játékok használatát, különösen, ha több játékunkra is regisztráltatok, valamint hogy mindig naprakészen tudjunk benneteket értesíteni az egyes akciókról, kedvezményekről, újdonságokról.

Mire jó az Upjers-portál?

 • egyetlen regisztráció elegendő ahhoz, hogy játssz a játékainkkal. A portálból kiindulva ugyanis gyorsan és egyszerűen beléphetsz a játékainkba. (a játékokat folyamatosan integráljuk a portálba)
 • egyszerűen a portálba importálhatod a már meglévő játékosfiókjaidat, így ezután a portálból kiindulva egy klikkeléssel be tudsz lépni a fiókokba, és folytatódhat a játék.
 • első kézből értesülhetsz a legfontosabb hírekről, és azokat kommentálhatod és "tetszikelheted" is.
  a barátlista segítségével könnyebben tarthatod a kapcsolatot a játék során megismert barátokkal, elUPságolhatod nekik a napi aktualitásokat.

Az Upjers célja az, hogy idővel minden egyes játékosunknak legyen egy portálfiókja, és abban legyen elhelyezve az összes játékosfiókja. Magyarországon ez még szokatlan jelenség, de az újabb német játékok szerverei már ezen elv alapján működnek. Nálunk a My Fantastic Park az első ilyen játék.

A különbséget a régi és az új elv alapján működő játékok között a regisztráció és a belépés módja jelenti. Eddigi játékainkat, az Upologussal bezárólag lehetett használni a hagyományos módon (a játék kezdőoldalán) megtett regisztrációval és belépéssel, vagy az Upjers portálon keresztül, illetve a játék kezdőoldalán a portálgomb használatával.
A My Fantastic Parktól kezdve ez megváltozik! Mint észrevehettétek, a My Fantastic Park kezdőoldalán már nincs portálgomb. Ez azért van így, mert a játék minden egyes regisztrációhoz hozzárendel egy portálfiókot, és azok a gombok, amelyek eddig normál belépési gombnak számítottak, most átalakultak portálgombokká.

Tehát bárhol is regisztrálsz, akár a http://www.myfantasticpark.hu/ oldalon, akár a http://hu.upjers.com/ oldalon, a játékba mindig portáladatokkal, portálfelhasználóként lépsz be!
Ennek az a sajátossága, hogy visszaigazoló e-mailt a portál küldi, adatokat (e-mail, jelszó) csak a portálban tudsz módosítani, és ha elfelejted a jelszavad, akkor az új jelszó is a portálhoz fog tartozni, ott tudod megváltoztatni a rendszer által küldöttet személyesre (mondjuk 5kdje3lb76-ról garfield456789-re).

A játékosfiókod és a portálfiókod adatai megegyeznek minden esetben, tehát ha a játék kezdőoldalán regisztráltál, akkor azokkal az adatokkal tudsz belépni a portálba is, ha pedig egy meglévő portálfiók adataival hoztál létre új fiókot, akkor a játék kezdőoldalán is azokkal tudsz belépni.
Ha van portálfiókod, és a játék kezdőoldalán regisztrálsz, akkor minden adatnak meg kell egyeznie a portálfiókod adataival!, tehát a névnek, a jelszónak és az e-mail címnek. Ha ezek közül csak egy is hibás, vagy más, mint a portálfiókod adata, akkor hibaüzenetet kapsz. Vagy regisztrálhatsz olyan adatokkal is, ahol se a név, se az e-mail cím, se a jelszó nem azonos azzal az adattal, ami egy már meglévő portálfiókodhoz tartozik, de tudj róla, hogy ez esetben a regisztrációddal egyben létrehozol egy új portálfiókot is.

A hibaüzeneteket és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat a következő hozzászólásban olvashatjátok.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Regisztráció és belépés

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2012.11.29. 20:23

Regisztráció: Legegyszerűbben a http://www.myfantasticpark.hu/ oldalon tudsz regisztrálni a Játssz most! gombra klikkelve.

Regisztrációkor előforduló hibaüzenetek:

1.: Már létezik portálfiók ezzel az e-mail címmel, de a jelszó nem megfelelő.
Ez azt jelenti, hogy már van egy portálfiókod. A portálfiókokat itt lehet áttekinteni: http://hu.upjers.com/.
Az itt lévő fiókkal egyszerűen tudsz regisztrálni és belépni az Upjers valamennyi játékára, amik a portáloldalhoz csatolva vannak. Csak kattints a Játékok fülre, válaszd ki a játékot, és klikkelj az Új fiók gombra, ezzel máris létrehoztál egy új fiókot a kiválasztott játékon.
Ha egy régebbi játékon működő fiókodat szeretnéd a portálhoz csatolni, akkor a játék kiválasztása után kattints a Fiók importálása gombra, add meg a játékhoz használt adataidat, és kattints az importálás gombra!
Kérjük, hogy a fiókodhoz tartozó e-mail címet és jelszót jegyezd meg, vagy írd fel/mentsd el egy biztonságos heylre! Ha a meglévő portálfiókodhoz elfelejtetted a jelszót, akkor a http://hu.upjers.com/passwordresend oldalon kérhetsz új jelszót arra az e-mail címre, amivel a portálra beregisztráltál.

2.: Ez a felhasználónév már foglalt!
Van már egy fiók létrehozva az általad választott névvel a játék szerverén. Ha ezt a hibaüzenetet látod, akkor két eset lehetséges:

a.) Neked még nincs fiókod a névvel a szerveren, de a név mégis foglalt, vagyis egy másik játékos megelőzött. Ilyenkor másik nevet kell választanod.

b.) Van már egy fiókod létrehozva a szerveren, és a név emiatt foglalt. Ebben az esetben kövesd a lentebb leírt utasításokat, de ügyelj arra, hogy egy játékosnak egy szerveren csak egy fiókja lehet!


Bejelentkezés: A kezdőoldalon a Játssz most gombtól jobbra látható mezőkbe írd be a portáladataidat, válassz szervert (amennyiben több is van a játékban), és nyomd meg az OK gombot!

Belépéskor előforduló hibaüzenetek:

1.: Helytelen a portálhozzáféréshez megadott felhasználónév vagy jelszó.
Ez az üzenet csak annyit jelent, hogy alapvetően valami baj van a hozzáférési adatokkal. Ennek oka lehet:

a.) Hibás felhasználónév megadása.
Kérjük, tudj róla, hogy nem számít, milyen nevet használtál a regisztrációkor, belépéshez mindig a portálfiókodhoz használt nevet kell megadnod! (ez akkor fontos, ha importáltál a portálhoz egy olyan fiókot, amire más névvel regisztráltál, mint a portálra).
Ha elfelejtetted ezt a nevet, akkor a http://hu.upjers.com/passwordresend oldalon kérj új jelszót, és abban az e-mailben benne lesz a felhasználóneved is, mivel a levél úgy kezdődik, hogy "Szia, (felhasználónév)!

b.) Hibás jelszó megadása.
Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor a http://hu.upjers.com/passwordresend oldalon tudsz kérni újat arra az e-mail címre, ami a portálregisztrációdhoz tartozik.

c.) Engedélyezve van a "Biztonságos belépés" funkció.
Ha ez a funkció aktív, akkor a játék kezdőoldalán a portálfiókodhoz tartozó visszaigazolt e-mail címet kell beírni a Felhasználónév mezőbe, és azzal bejelentkezni.
Ezt a funkciót a http://hu.upjers.com/ oldalon tudod aktiválni. Jelentkezz be, majd kattints a Beállítások fülre! Tegyél egy pipát a Biztonságos bejelentkezés-Bejelentkezés e-mail címmel mezőben a kis négyzetbe, majd kattints a Mentés gombra!


Jelenleg a követező Upjers játékok érhetőek el magyar nyelven az Upjers portálon keresztül:

 • Kertbirodalom
 • Én Kicsi Tanyám
 • KapiBados
 • Kapi Hospital
 • Free Aqua Zoo
 • Koyotl
 • My Free Zoo
 • Uplologus
 • My Fantastic Park
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!


Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”