Szállítmányozási központ / Csere

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Szállítmányozási központ / Csere

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2012.11.26. 17:36

Amikor eléred a 6. szintet, kapsz egy olyan történeti feladatot, hogy építs egy szállítmányozási központot. Ezt az épületet a boltban tudod megvenni, az Épületek és egyéb műtárgyak kategória Épületek részében.
A szállítmányozási központban tudsz kártyarészleteket cserélni a barátaiddal vagy más játékosokkal, de csak olyanokkal, akiknek már szintén van szállítmányozási központjuk.

A csere megkezdéséhez kattints a szállítmányozási központra, és nyisd meg, vagy kattints a felső menüsorban a Kártyarészletek ikonra.
Kép
A megjelenő ablak tetején be tudod állítani, hogy minden kártyarészletedet látni szeretnéd, vagy csak bizonyos szintűeket. Ez különösen akkor előnyös, ha már nagyon sok kártyarészleted van, vagy valamit gyűjtesz.
Kép
Válaszd ki a kártyarészletek közül azt, amelyiket el szeretnéd cserélni, majd kattints a Csere gombra!
Kép
Ekkor megjelennek a cserehelyek, melyek közül a felső sorban az első hely ingyenes, a többi PDollárba kerül, az alsó sor helyeit pedig gyémántért tudod használatba venni. Kattints rá a cserehelyre, amit használni szeretnél a cseréhez!
Kép
Most bal oldalon megjelenik az a kártya, amit te kínálsz fel cserére, jobb oldalon pedig a játékban létező összes kártyarészlet áttekintője. Most két lehetőséged van:
- vagy kiválasztod a kártyarészletek közül azt, amelyikre neked szükséged van
Kép
- vagy ha csak a tieddel azonos szintű részletet szeretnél, akkor fent beállítod a te kártyádnak megfelelő szintet, majd megnyomod a Mindegy gombot.
Ezután kattints a Kártyacsere gombra!
Kép
Megjelennek a lehetőségek, hogy kikkel tudsz cserélni. Ha konkrétan egy barátoddal szeretnél, akkor keresd ki a listából, majd kattints az ikonjára, ha pedig mindegy, ki fogadja el a csereajánlatodat, akkor kattints a "Csere minden játékossal" mezőre, majd lent a Csere folytatása gombra!
Kép
Megjelenik a csereajánlatod összegzése, te pedig a Csereajánlat bejegyzése gombra klikkelve fejezheted be a műveletet.
Kép
Ezzel a csereajánlatod bejegyzésre került a többi ajánlat közé, az általad választott cserehely pedig foglalt lett.
Kép

Egy csereajánlat 72 óráig érvényes, ezalatt az alábbi lehetőségek fordulhatnak elő:

-- Senki nem fogadja el az ajánlatodat: Ekkor az általad felajánlott kártyarészlet visszakerül hozzád, a cserehely pedig felszabadul.
-- Azonnal végbemegy a csere: Ez akkor fordul elő, ha egy másik játékos pontosan a te ajánlatod ellenkezőjét tette fel, vagyis ő az keres, amit te kínálsz, és azt kínál érte, amit te keresel, illetve ha a barátod azonnal elfogadja a csereajánlatodat. Ilyenkor megtörténik a csere, a cserehely pedig 24 óra múlva felszabadul.
-- Több, mint 24 órával a bejegyzés után fogadják el az ajánlatodat: Ekkor a csere után a cserehely azonnal felszabadul.
-- Visszavonod az ajánlatodat: Lehetőséged van visszavonni az ajánlatodat. Ehhez nyisd meg a cserehelyeidet, majd kattints a visszavonni kívánt ajánlatod jobb felső sarkában a piros X-re. Az ajánlat visszavonását meg kell erősíteni, erre rákérdez a játék. Az ajánlat visszavonása után a cserehely még egy darabig foglalt marad. Ez az idő maximum 24 óra lehet.
Tudj róla, hogy visszavonás esetén a cserehelyért kifizetett PDollárt/gyémántot nem kapod vissza!

A szállítmányozási központban megnézheted a barátaid csereajánlatait is. Ehhez a kártyarészletek mezőjénél kattints fent az Ajánlatok fülre, majd a bal oldalon válaszd ki, milyen ajánlatokat szeretnél látni.
Kép
Megnézni csak a barátaid ajánlatait tudod, a szerver többi játékosa által tett ajánlatokat nem látod. Ha a csereajánlatod minden játékosnak szól, akkor azt vagy rábízhatod a szerencsédre, vagy a Fórum megfelelő helyén meghirdetheted.
Egy barátod által személyesen neked küldött ajánlat elfogadásához kattints rá az ajánlatára (felajánlott kártya), majd az Ajánlat elfogadása gombra.
Szerverek között nincs átjárás, ezért ha több szerver is van a játékban, akkor csak azokkal a játékosokkal tudsz cserélni, akik a te szervereden játszanak.

Videó a cseréről (német nyelvű)
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”