Igazgatási központ / Munkatársak

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Igazgatási központ / Munkatársak

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2012.11.26. 17:35

.A vidámparkodban alkalmazott munkatársak a parkkal kapcsolatos munkákat végzik el helyetted.

A kertész megöntözi a növényeket, ha azok felett megjelenik a locsolást jelző buborék. Minden olyan növényt meg tud öntözni, amely 6 egység távolságra van az úttól, kivéve a sarkokat. Ezenkívül begyűjti helyetted a natúra nyersanyagot.
Kép
A hulladékkezelő munkatárs összeszedi a szétdobált szemetet és kiüríti a kukákat, mikor azok megteltek. Ezzel biztosítja, hogy a látogatók ne hagyják el a parkodat. Csak azokat a kukákat képes elérni, melyek közvetlenül az utak mellett állnak.
Ezenkívül összegyűjti neked a matéria nyersanyagot.
Kép
A karbantartó gondoskodik a látványosságaidról, karbantartja és megjavítja őket. Csak azokat az attrakciókat tudja elérni, amelyek maximum két sor távolságra vannak az úttól felállítva.
Ezenkívül összegyűjti az idea és technika nyersanyagot.
Kép
A pénztáros gondokodik a standok és WC-k bevételeinek beszedéséről.
Kép
Fontos tudnivaló, hogy a munkatársak nem tudna elérni minden tárgyat, csak azokat, amelyek egy és hat mező távolságra vannak az utaktól (munkatárstól függően), valamint csak az utak vonalával párhuzamosan dolgoznak, a sarkokat figyelmen kívül hagyják.
Továbbá a munkások alapvetően akkor dolgoznak, mikor te is online vagy (be vagy jelentkezve a játékba). Amikor nem vagy bejelentkezve, akkor csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem dolgoznak.


Ahhoz, hogy munkatársakat tudj felvenni, építened kell egy Igazgatási központot. Ezt az épületet a 8. szint elérésekor vásárolhatod meg a boltban és csak egyszer tudod megvenni.
Minél nagyobb a vidámparkod, annál nehezebb egyedül, vagy csak egy-egy munkatárs alkalmazásával rendben tartani. Ezért munkatársak felvételére 10 hely áll rendelkezésedre. Ebből az első 3 hely rögtön az épület megépítése után szabad, a többi felszabadítása gyémántba kerül.
Kép
A munkatársakat gyémánt fizetése ellenében alkalmazhatod. Hogy egy munkatárs 7 vagy 30 napig dolgozzon neked, azt te választhatod ki, de persze ennek megfelelően alakul a "munkabér" is, vagyis hogy mennyi gyémántot kell fizetned a munkatárs felvételéért.

A nagyobb parkokba brigádok felvétele az ideális. A brigádok csak egy munkahelyet foglalnak el, viszont három munkatársból állnak, akik több munkát tudnak elvégezni, mint egyetlen alkalmazott.
Minden brigád egy feladatra szakosodott, tehát olyan, hogy egy brigádban legyen egy kertész, egy hulladékkezelő meg egy karbantartó, nem létezik!
Kép
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”