Tippek, trükkök kezdőknek!

Itt szerkeszthetnek a játékosok súgó- és tájékoztató anyagokat a játékról mindenki hasznára és örömére.
Avatar
Citizen0
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2014.09.16. 19:13
Tartózkodási hely: Történelmi Magyarország közepe

Tippek, trükkök kezdőknek!

Hozzászólás Szerző: Citizen0 » 2014.10.05. 15:12

Sziasztok!
Igaz kb. 2 hete játszok csak a játékkal, de régi rpg-s játékokból is van tapasztalatom. Megosztanék egy két jó tanácsot kezdőknek, majd eldöntik hogy kipróbálják vagy nem!
Hosszú küldetéseknél, például a napi ploatnál,(főleg, ha nem tudsz vásárolni prémium fizetőeszközt) amikor egy főellenfelet kell legyőzni! Mindig legyen nálad elegendő gyógyital! Mivel kakaóbab hiányában nem tudsz oda teleportálni, így a legközelebbi gyöngybe kerülő helyre érdemes eljutni! Megpróbálkozhatsz a helyszíneken a szörnyek elől elmenekülni, de a menekülés tízből nyolc esetben reménytelen. Főleg, ha a szörny szemből érkezik a szűk helyeken, kereszteződésekben reménytelen vállalkozás. Ha a sok küzdelem miatt, sűrűn kell gyógyítanod magad és a fáradságod elérte a maximumot, fáradság csökkentő italod meg nincs. Érdemes a főellenfél tartózkodási helyéig eljutni és kilépni a játékból, hogy feltöltődjön a kijelző sávod!Ha jól csinálod, akkor amikor legközelebb belépsz a játékba kipihent vagy és azon a helyen kezded a kalandot ahonnan kiléptél! Így nem kell újra végigverekedned magad a hosszú ellenfelektől túlzsúfolt térképeken. A kalandok közben gyűjts be mindent, még ha számodra használhatatlan tárgyat is dob a rendszer!A küldetések végeztével, úgyis Három szél városába teleportálsz. Ott meg a felesleges tárgyakat eladhatod. Vegyél egy táskát, hogy legyen plusz rekeszed. A gyűjthető tárgyakat, amiből amulettet lehet készíteni csak akkor használd fel, ha eladod vagy felakarod a karakteredre rakni! Mivel ezek az összetevők egy rekesz foglalnak el, így helytakarékosabbak. Ez igaz a növényekre, bogyókra is. A napi hősadót mindig vedd fel, de figyelj rá legyen legalább 3 szabad helyed!
A hősadóval kapcsolatban, ha nem áll szándékodba az nap arénázni a kapott csetepaté jegyeket dobd el nyugodtan, csak a helyet foglalja. Másnap úgyis kapsz a hősadóba újabb jegyeket.
Egyenlőre ennyi, remélem valamennyire tudtam segíteni a kezdő és kakaóbabbal szerényen rendelkező játékosoknak a játékban!
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék."

Avatar
Citizen0
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2014.09.16. 19:13
Tartózkodási hely: Történelmi Magyarország közepe

Re: Tippek, trükkök kezdőknek!

Hozzászólás Szerző: Citizen0 » 2014.10.19. 18:44

Folytatás!
Későn szóltak róla nekem, a játék elején kapsz egy sapkát! Amivel a vip küldetéseket ingyen vállalhatod el, nem kerül kakaóbabba, mint általánosságában! Ezt a vip sapkát célszerű, akkor felhasználni, ha beléptél egy törzsbe. Mivel a sapka csak 24 óráig jó, utána elveszik. Szóval, ha belépsz a törzsbe Háromszél városában elvállalod a törzshívása küldetést! Utána el kell menned a törzsek csarnokába( amit az Agyagszirtek területen közelíthető meg), ahol a törzsi vip küldetések találhatok egyebek mellet. Az előnyei törzsi pontokat, felszereléseket és a törzsi farkashoz kaphatsz hozzáférést. A törzshívása küldetést mindennap felveheted Háromszél városában!
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék."

gyikooc
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2012.04.24. 15:51

Re: Tippek, trükkök kezdőknek!

Hozzászólás Szerző: gyikooc » 2015.09.02. 19:54

A frissítés gomb a jó barátod! Ha olyan feladatot kapsz, ahol agyagedényt kell törni, de nem akarod az egész pályát kipucolni, időnként fríssíts. Sőt, ha annyira reménytelen a helyzet, és már csak karnyújtásnyira vagy a feladat teljesítéséhez, akkor ugyanezt megcsinálhatod, ellenfelek ellen.

Válasz küldése

Vissza: “Közös GYIK-szerkesztő”