Több karakter

tezsemacska
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2013.01.31. 07:15

Több karakter

Hozzászólás Szerző: tezsemacska » 2013.08.08. 06:57

Sziasztok!
Sajnos azt veszem észre,hogy egyre jobban elharapódzik a több karakteres játékmód az Upológuson.
Vannak olyan céhek ahol az 20-as teljes létszám 2-3 embert takar,a maradék passzív saját 3.4. karakterük.De van ilyen 14-15-s létszámmal is. Mindenféle korlát nélkül, zsinórban gyártják egyesek a karaktereket .
Lehet azt mondani,hogy testvérek vagyunk, házasok vagyunk,a fiammal játszom, stb. egy gépen. Kifogás rengeteg van.Játszhatnak ketten is egy karakterrel. Ez egy játék és arra találták ki ,hogy az ember jól érezze magát mikor játszik vele.
De a rengeteg CSALÓ "JÁTÉKOS" nagyon el tudja venni az ember kedvét,és megkeseríteni a játék élményét.
Egyre időszerűbb lenne az IP címek leellenőrzése,mert ez a játék egyre gyorsabban kezdi elveszteni a maradék VARÁZSÁT is.
Kérem a Támogatást tegyen valamit az ügy érdekében,mert a következő levél a Supportra megy ez ügyben.

LightFlame
Hozzászólások: 66
Csatlakozott: 2012.07.29. 19:52

Re: Több karakter

Hozzászólás Szerző: LightFlame » 2013.08.08. 11:02

Sziasztok!

Sajnos ezt a jelenséget én is tapasztaltam/tapasztalom. nicefrown Ha már a szabályzatban elővan írva, hogy a multiplayer (több karakter) tilos, akkor nem ártana odafigyelni rá, hogy mi folyik itt játékon belül. Többen "vérszemet" kaptak, és egyre több manóval játszanak - ne akarjon senki megetetni azzal, hogy mindenkinek 6-8 testvére van + a nagymama, nagypapa is játszik... lol
Igenis sérül a játék tisztasága! Úgy könnyű tornyot fejleszteni és 20 fős létszámot fenntartani, ha abból a fele nem igazi játékos, hanem valakinek a +karaktere. Sőt, van aki belép másik céhekbe és ott "kémkedik". A játék során egyre több ilyennel találkozom, és nagyon nem tetszik. nicefrown Vagyunk még páran, akik tisztességesen szeretnének játszani - vagy inkább ők hagyják abba és keressenek mást?
Bár előbb-utóbb tényleg ez lesz, mert közel 2 éve működik az Upológus, és a fejlesztők még odáig sem jutottak el, hogy az egeres feladatok meglegyenek a 100. szintig... rolleyes (Ezt a 79. szinten tudtam meg, amikor már nincs egér-feladat... egyelőre?)
Várom a mielőbbi aktív intézkedést.

Válasz küldése

Vissza: “Off-Topic”