Kérem szépen vissza a pénzem!

Problémád van a játékkal? Kérjük, itt tedd közzé. Ne feledd megadni a szükséges információkat sem, különben nem fogunk tudni segíteni!
Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Kérem szépen vissza a pénzem!

HozzászólásSzerző: Hanga » 2012.07.17. 16:03

Ez annyira igazságtalan... Sok pénzt beleöltem... Benne voltam a TOP 5-ben... Most a 21. vagyok! 25-ös szinten voltam 26-os az első helyen álló... Most az első szegény zsuzsamama helyett BigJimmy 31. :!: hellyel.. Ezt hogy hozom be???? Magasabb hírnévpontot is kap a szintje után... Ott sem lesz esélyem... iconcry iconcry iconcry iconcry
"Ez a ranglistákat is érintette, hiszen aki észrevette ezt a lehetőséget, az több feladatot teljesíthetett, mint normál esetben teljesíthetett volna, ezáltal akár szintet is ugorhatott.
Hozzá kell mindehhez tenni, hogy természetesen a probléma nem akkora, hogy ezzel valaki extrém mértékű előnyt szerezhetett volna, és örök időkre bebiztosíthatta volna az elsőbbségét a ranglistákon."

Szeretném visszakapni a feleslegesen befizetett pénzem :!: Ez... Ez.. Annyira inkorrekt! iconcry iconcry iconcry

Miért gondolják, hogy ez helyes? Minden játékot el lehet szúrni? Másfél éve játszom, sok pénzt fizettem be már... Gondolom törlik a topikom és a pénzemért cserébe még ki is tiltanak a fórumból... De ezt nem hagyhattam szó nélkül... És nem is fogom!

Ezt a.... Ezt a... ..... nemtörődömséget... :!:

Sajnálom, de ez a nem épp "építő jellegű" hozzászólás kikívánkozott belőlem....
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Kérem szépen vissza a pénzem!

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.07.17. 19:09

Engedelmeddel lezárom ezt itt, mert a Támogatásra már tettél időközben bejelentést ugyanebben a témában, azt fogjuk feldolgozni és megválaszolni.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!


Vissza: “Hibabejelentések”