Oldal: 1 / 1

Várható e fejlesztés? - LEZÁRVA

Elküldve: 2013.02.05. 18:19
Szerző: angelabp
Az a tiszteletteljes kérdésem lenne, hogy fejlesztenek e ezen a játékon, lesz e valami új, mert már több a ki, mint a belépők száma....

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.02.05. 19:15
Szerző: csipkebogyo
Sok játék van, vannak sikeresebbek, és kevésbé sikeresek, de igyekszünk előbb-utóbb mindet alakítani valahogy.

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.02.20. 20:07
Szerző: tezsemacska
Sziasztok! Én játszom még a My Free Zoo és a My Fantastic Park játékokkal és ott vannak olyan opciók,hogy le lehet tiltani a barátjelöléseket. Jó lenne az Upologuson is egy ilyen lehetőség ,mert eléggé unalmas és most már idegesítő a kéretlen barátjelöléseket fogadni.Az utóbbi időben élből tiltólistára rakom a jelölőket,mert volt olyan aki többször is küldött jelölést nem volt elég,hogy elutasítottam újra próbálkozott. :ugeek: :twisted: angry
Szerintem biztosan vannak többen is akik ugyanígy éreznek.
Imádom az Upologust szuper játék! :P :D
Köszönettel: tezsemacska

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.05.06. 18:31
Szerző: VodkaMartini
Unom a játékot...
63. szinten állok és semmi izgalom, semmi, amiért érdemes volna játszani! Kizárólag kötelességből tolom le a napi 20 csatát és a tábla-feladatokat!
Valami fejlesztést, mert lépek tovább én is!

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.05.06. 19:50
Szerző: csipkebogyo
A játék célja az, hogy Upológus Mesterré válj, vagyis megszerezd az összes létező varázslószint arany fokozatát. Azzal kész vagy már? Kiraktad már a manód képét teljesen a távcsőben?

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.06.12. 18:31
Szerző: VodkaMartini
A teljes kép sosem lenne meg egyébként sem, mert nem vagyok céh tag. Egyszerűen semmi értelmét nem látom. Nem ad semmit, max egy kicsivel gyorsabban nőnek a virágok...
Több tízezren vannak regisztrálva, mégsem találni partnert a harcokhoz a kocsma mögött! Legalább BOT-ok lennének, ha ilyen kihalt a játék! A "nyereményekről" nem is szólva, amik egyszerűen semmit sem érnek! Még mindig a időszakos event köpenye van a varázslómon, ami már 15 szint óta 66-os és csak most értem erre a szintre! Nekem ne dobjon "ajándékként" olyan öltözéket, ami gyengébb, mint a szintem!
Ami használható volna, azt meg szénért lehet csak megvenni! Na, én pénzt nem költök erre a játékra!
Akkor legyen a tábla harcok után "dobott" cucc helyett inkább 5-10 szén, amiből már szép lassan lehetne gyűjteni valami hasznos dologra.
A játékpénz szerepe meg nulla! Van dögivel, de semmire sem használható.
Én léptem, nincsen kifutása a játéknak. Csak az időmet rabolja, nulla játékélmény mellett!
Üdv: Z

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.06.25. 07:32
Szerző: Klaudius10
Ha ebben a játékban egyszer lesz valami fejlesztés, akkor leszáll az égből egy tündér és csokigolyódarabokkal üt fejbe. :roll:

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.12.02. 13:06
Szerző: astonov
csipkebogyo írta:A játék célja az, hogy Upológus Mesterré válj, vagyis megszerezd az összes létező varázslószint arany fokozatát. Azzal kész vagy már? Kiraktad már a manód képét teljesen a távcsőben?

Ez lenne a cél. Itt máris van egy bökkenő, a játék azon szintje prémium nélkül nem teljesithető, ezt már a garagénél kifejtettem.
Bár igaz vannak akik a komoly pénzeket toltak be és ki lett végezve, egy zöld szinű társunk bejegyzésére gondolok.
Nem fogod elhinni van olyan cég aki a komoly használható (ez egy kérdőivvel , szavazással eldönthető) ötleteket
prémiummal dijazzák, ilyen még itt nem volt.

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.12.02. 14:48
Szerző: Gabesz
Astonov!
Ha vannak mindenféle kívánságaid, amit pl. láttál más üzemeltetőnél és szeretnéd, hogy legyen nálunk is, az Ötletek-rovatba ezt kedvesen, barátságosan megírhatod.
Ha rosszindulatú megjegyzésekkel szórod tele a fórumot (most olvastam épp néhány hozzászólásodat ugyanis), azzal kb. annyit érsz el, hogy nekem el kell dobnom a munkámat, amit éppen csinálok, és meg kell próbálnom itt magyarázkodni neked egy cég nevében, hogy pl. miért nincsenek még nálunk prémiummal díjazott kérdőívek, stb., és ez alatt az idő alatt se végzek hasznos munkát az érdekedben.
Tehát kérlek, döntsd el, hogy a fórumon jelen tudsz-e lenni anélkül, hogy jól odamondanál a vállalatnak, ha igen, akkor szeretettel látunk a közösségünkben.

Re: Várható e fejlesztés?

Elküldve: 2013.12.02. 14:58
Szerző: Gabesz
A nyitótémára ezt tudom mondani:

Minden nap azon dolgozunk, hogy a közösségünknek minél több és jobb játékot tudjuk nyújtani, többek között magyar nyelven is.
Párhuzamosan több, mint 30 projekten dolgozunk, és reményeink szerint ez a szám csak nőni fog.
Ennek mentén adódik néha olyan, hogy egy-egy játék több fejlesztést kap, más játékok kevesebbet, ezt nagyon sok stratégiai, marketing és egyéb szakmai tényezők döntik el.
Törekszünk rá természetesen, hogy lehetőleg mindig minden játékban legyen valami újdonság. Nem tudunk előre nyilatkozni konkrét fejlesztésekről vagy azok hiányáról, ha bármilyen hírértékű információnk van, azt a szokott csatornákon bejelentjük.
Ha esetleg ez egy játék esetén adott időszakban éppen nem sikerül, akkor talán éppen egy másik játékkal igyekszünk előrukkolni, tehát javasoljuk, hogy ha az egyik játékot éppen kevésbé izgalmasnak találod, regisztrálj az Upjers-portálon (hu.upjers.com), ha még nem lenne ott regisztrációd és nézz körül az egyéb játékaink között is, illetve figyeld a híreinket az újdonságokról.