Letiltandó játékosok

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Bumm
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2012.06.16. 09:04

Re: Letiltandó játékosok

Hozzászólás Szerző: Bumm » 2012.10.30. 03:58

Az teljesen tiszta, hogy ezek a koloncok a játék szabályzata ellen nem vétenek. Bénán játszani alanyi jog. De én azt mondom, hogy a szabályok alakíthatók, formálhatók! Ha egy bizonyos irritáló játékmód elterjed, annak szabálymódosítással kell gátat vetni!!!

Ezek a más hátán felkapaszkodók azt használják ki, hogy kevés 24 óra mind a 20 harcra (gondolom céhben még durvább, erre nem látok rá), pláne munka/iskola mellett. Sajnos arra nincsen idő, hogy mindig kikerüljük őket és egyik csapatból a másikba ugráljunk, csak azért, hogy ne károsítsanak meg minket.
Mert bizony kár éri azokat a játékosokat, akik egy kolonc miatt elbuknak a trollal szemben! Harconként egy kis kupac... De ha nyernek, még akkor is sűrűn előfordul, hogy miatta kiesik egy játékos, mert épp határon volt a csapat összetétele, hogy legyűrje az ellent! Aztán ott a szitu, amikor maga a kolonc esik ki, mert se nem sebez, se nem gyógyítja magát. Ezek mind hírnév pontokba kerülnek!!!

A való életben, ha egy brigádban valaki lóg, tehát helyette a többiek melóznak, azt igen gyorsan kiteszik a csapatból és egyhamar nem is hívják munkára! Az ilyen lógósnak híre megy és nem kerül be normális brigádba.
A játékban is kellene lehetőséget adni a csapat alapítónak, hogy kizárjon játékost a csapatából! A szintkorlátozással sajnos másokat is kizárunk, tehát az nem megoldás.
Kéne egy rubrika a játékosok neve mellé,ahol simán X-et kattinthatnánk, ha nem akarnánk, hogy velünk játsszon a kolonc. Ezt ő természetesen nem észlelné, hiszen azonnal visszaugrana a csapatba! Viszont a táblán egy személlyel kevesebbet látnának a többiek, így a kolonc helyére lehetne becsatlakozni. Aztán amikor a harcot elindította a csapatvezető - immár a kolonc nélkül -, a lógósnak a "Csapat feloszlott" üzenet érkezne.

Tudom, elsőre az ugrik be ellenérvként, hogy ez visszaélésre adhat lehetőséget. Igen. Ám a tisztességes játékosoknak nincsen szüksége ilyen módszerhez folyamodni, mert van jelszavazás, amivel bárkit kizárhat legálisan. Aki pedig visszaél azzal, hogy csapatvezetőként "istent játszik", az is kibukik rövid idő alatt és egyszerűen a játékosok zárják ki azzal, hogy nem csatlakoznak hozzá vagy később törlik a saját csapatukból.

Én úgy látom, hogy ezt a lemorzsolódást is hozó lépést meg kellene tenni. Gyorsan megtisztulna a harcmező, a koloncok vagy lelépnének vagy elkezdenének rendesen játszani.

Elnézést a hosszúra nyúlt bejegyzésért!

Avatar
•Makronnus•
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2012.07.31. 18:51

Re: Letiltandó játékosok

Hozzászólás Szerző: •Makronnus• » 2012.10.30. 08:34

Nekem az az ötletem támadt kell az arany és sokat balhézok ez elég kimerítő pl. ha este játszok és beállítom aludni beállíthatnám azt is h utána autómatikusan fürödjön és egyen mondjuk 3 feladatot lehessen beállítani egyszerre amit mondjuk ha elvégezte az elsőt autómatikusan jöhetne a 2. jelölt és persze ez érvényes lehetne nem csak szügségletekre hanem pl passzív munkára.
HARCOLNI MINDIG LEHET! :D
Kép

Avatar
Lujza19670515
Hozzászólások: 911
Csatlakozott: 2012.03.20. 09:55

Re: Letiltandó játékosok

Hozzászólás Szerző: Lujza19670515 » 2012.10.30. 16:25

•Makronnus• írta:Nekem az az ötletem támadt kell az arany és sokat balhézok ez elég kimerítő pl. ha este játszok és beállítom aludni beállíthatnám azt is h utána autómatikusan fürödjön és egyen mondjuk 3 feladatot lehessen beállítani egyszerre amit mondjuk ha elvégezte az elsőt autómatikusan jöhetne a 2. jelölt és persze ez érvényes lehetne nem csak szügségletekre hanem pl passzív munkára.

Kedves Makronnus!

Ezt a feladatot a Komornyik elvégzi helyetted, tehát a 3 feltöltés lemegy egyben. Az ára 500 arany.
A Komornyik a konyhában található, a fali polcon.

További jó játékot kívánok Neked.
"Ha szivárványt akarsz látni, el kell viselned az esőt." Kép

Avatar
•Makronnus•
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2012.07.31. 18:51

Re: Letiltandó játékosok

Hozzászólás Szerző: •Makronnus• » 2012.10.31. 08:39

Jajj télleg köszönöm shy
HARCOLNI MINDIG LEHET! :D
Kép

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”