Nem tudok belépni! - LEZÁRVA

Játékkal kapcsolatos segítségre van szükséged? Tapasztalt játékosaink és moderátoraink örömmel segítenek neked! Kérdésfelvetés előtt, kérjük, vess egy pillantást a GYIK-re!
szandi102
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2012.08.06. 10:09

Nem tudok belépni! - LEZÁRVA

HozzászólásSzerző: szandi102 » 2012.08.06. 10:22

Már rég óta játszok ezzel a szuper játékkal,a 13-dik szinten vagyok.
Egyszer beirtam a
felhasználónevem: szandi102
Jelszó:...............
És egyszer csak ezt irta ki: A fiókod lezárásra került!
És azóta nem nem tudok belépni,pedig nem csináltam semmi rosszat! :o
Mit tegyek? :cry:
Kérlek hamar irj vissza mert nagyon szeretnék ujra játszani!
Azért nem akarok újra regisztrálni,mert van egy csomó barátom,egy jó céhem,egy csomó tárgyam és nemakarom elveszteni!
Léccives csinálj valamit mert nem akarom elveszteni a fiókom!

obito92
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2012.08.06. 11:34
Tartózkodási hely: B-A-Z megye

Re: Nem tudok belépni!

HozzászólásSzerző: obito92 » 2012.08.06. 11:37

szia
szeretném megkérdezni h miért lett a fiókom zárloásra helyezve ?

susannah
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2011.11.15. 18:29

Re: Nem tudok belépni!

HozzászólásSzerző: susannah » 2012.08.06. 20:56

Ez ügyben keressétek fel a Támogatást, elérhetőség az aláírásomban, csak ne a fórumos témákra kattintsatok, ahogy felhozza, hanem a következőre..

nikibaby03
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2011.06.20. 11:48

Re: Nem tudok belépni!

HozzászólásSzerző: nikibaby03 » 2012.08.07. 18:42

még hogy zárolt fiókot nem nyitnak meg??????????? egy 29-es szintű társamról van szó könyörgöm... mióta elindult ez a játék ő játszik... ezek meg kizárják, mellékesen még szenet is vásárolt... hát miből van nektek pénz ha nem az ilyen játékosokból.... és zárolják mert egyszer csúnyát írt??????? mindenki a saját hibájából tanul... de ez a 'kis hiba" nem jelenti az hogy többet nem nyithatja meg a fiókját... erre válaszoljatok mert úgy látom így válaszolni luxus... kedves Gabesz...

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Nem tudok belépni!

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.08.08. 07:51

Nikibaby, szeretnélek először is megkérni, hogy moderáld magad a fórumon. Velem szemben is, mert hidd el, hogy nagyon igyekszek mindenkinek válaszolni, de 40 milliónál is több a játékosunk, csak Magyarországon milliónyian játszanak velünk és sajnos nem tudok minden témafelvetésre azonnal és személyesen reagálni, pláne, ha valaki másnak a témája alá van beírva a méltatlankodás. Meg megmondom őszintén, van olyan helyzet, amikor annyira egyértelmű a dolog, hogy valójában felesleges a téma további kivesézése, hiszen ha az itt fióklezárásra panaszkodók egy kicsit végiggondolják, hogy vajon miért zárhatták le a fiókjaikat, egész biztosan megtalálják a megoldást, elvégre pontosan tudják, hogy mit csináltak a fiókjaikkal és mit nem.

Nagyon egyszerű a helyzet: nem szabad egy közösségbe másokat sértegetni, fenyegetni. Az ilyen megnyilvánulások nem tűrtek a játékosközösségünkben. Benne van az ÁSZF-ben, de ez következik az íratlan közösségi normákból is, elvégre sehol, semmilyen közösségben nem nézik jó szemmel az ilyesmit. Mikor egy játékos egy másik játékosnak olyan üzeneteket ír, amivel egy másik élő ember becsületébe gázol, vérig sérti, tönkreteszi a játékát és a napját, megbántja, félelmet kelt benne, tekintet nélkül arra, hogy akinek írt, az egy 8 éves kisfiú vagy egy 67 éves nagymama, akkor az a játékos vállalja, hogy emiatt bizony elvesztheti a fiókját.
Itt nem "kis hibáról" van szó (nem egy véletlen elejtett "te kis hülyéről" volt itt szó, hanem tudatos, többszöri inzultálásról), és ezzel minden bizonnyal egyet értesz majd, ha esetleg a játéktérben téged kezd el valaki zaklatni, joggal várod majd el, hogy az adminisztráció intézkedjen és minden bizonnyal sokkal kevésbé leszel megbocsátó, ha nem éppen a barátodról lesz szó.

Még valami, mert gyakori félreértés: minden vásárlást köszönünk, de a vásárlás prémiumtartalmakat jelent a vásárlónak, olyasféle előjog, hogy meg lehet szegni az ÁSZF-et, vagy az íratlan közösségi normákat, nem jár a vásárlással. A más játékost nem sértegető játékosok közt is vannak, akik vásárolnak, vannak, akik nem vásárolnak, nekünk a szabályos mederben játszó játékosaink érdekeit kell elsősorban megvédenünk, semmi esetre se tudjuk ezt fordítva csinálni, köszönjük szépen a megértést.

szandi102: a fiókod hasonló okok miatt került zárolásra. Szintén a tűréshatárt messze átlépő, tudatosan sértegető szándékkal létrehozott üzenetek hagyták el a fiókot más játékos irányába.

A lezárt fiókok gazdái nincsenek a játéktól eltiltva, új fiókkal továbbjátszhatnak, de érdemes a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetni a játékon belüli kommunikáció megfelelő minőségére.

Remélem, tudtam világos választ adni, ezzel a témát engedelmetekkel kibeszéltnek tekintem és lezárom, további jó szórakozást az oldalainkon!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!


Vissza: “Kérdések, Segítség Kezdőknek”