Alapok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Alapok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.13. 15:26

Automatikus kijelentkezés
Ahogy más Upjers-játékban is, az Upologus játékban is 2 óránként kilépteti a rendszer a felhasználót. Ez a felhasználó biztonságát szolgálja. Harc közben nem történik kijelentkeztetés, ha ekkor járna le a 2 óra, a rendszer megvárja a küzdelem végét és akkor léptet ki.

Duplakattintás
Ha duplán kattintasz a játékban az egyes helyekre (cica, virágágyás, stb.), akkor a varázslótanoncod kényelmes séta helyett rögtön ott terem a kívánt helyen.

Flash Player
Tartsd frissen a Flash Playert a számítógépeden. Ez fontos, enélkül problémába ütközhetsz a játék során. ITT töltheted le a legfrissebb Flash Playert.

Internetkapcsolat
Biztosítsd a jó, stabil internetkapcsolatot. Ha mobilneted van, különösen fontold ezt meg. Megeshet, hogy rosszul van beállítva a sztiked vagy egyszerűen csak már felhasználtad a havi forgalmad, így a sávszélességed bekorlátozzák átmenetileg vagy tartósabban, és ilyen esetben könnyen lehet, hogy a játék alkalmazása be se tud töltődni a böngésződbe. Ha úgy érzed, problémába ütközöl, egyeztess a mobilnetszolgáltatód ügyfélszolgálatával.

Böngésző
A következő böngészők legfrissebb verziói legyenek a gépeden. Lehetőleg mindegyik, hogy ha az egyik mégse működne, akkor a többivel tudj próbálkozni.
Google Chrome: LETÖLTÉS
Firefox: LETÖLTÉS
Opera: LETÖLTÉS

E-mail
Működő e-mail címet rendelj a fiókodhoz, amin el is tudunk érni, ha pl. új jelszót igényelnél.
Javasoljuk, hogy ne használj a regisztrációdhoz Citromail, Indamail és Vipmail címeket, javasoljuk viszont a Google mailszolgáltatását, melyet ITT érsz el.

Kristálygömb
A kristálygömböd (postafiókod) 5 percenként frissül, azaz lehetséges, hogy leveled jött, de csak 4 perc múlva villog a kristálygömböd.

Szerveridő
A játékszerver ideje, a rendszeridő, az az idő, amihez a játék igazodik. Minden művelet, pl. a munkafeladatok indítása, befejeződése, az alvási, mosakodási, stb., idők is ehhez igazodnak. Ez az idő kissé eltérhet a számítógépeden lévő időtől, ezért ha határidőre akarsz egy műveletet indítani, elvégezni, pl. még éjfél előtt, akkor ne halaszd a dolgot az utolsó pillanatokra.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”