Szörnyek és trollok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szörnyek és trollok

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.06.13. 14:27

A játékban a harcok során különféle szörnyeket győzhetsz le. A szörnyek sebzési ereje és életereje változó.

Minden szörnynek van egy szintje, csakúgy, ahogy a varázslótanoncodnak is, illetve van "jelzője" is.

Megeshet, hogy a szörnyek érzékenyek egy adott rúnára. Harc közben láthatod, ha az egyik rúna "villog", akkor az a rúna a szörny "allergiarúnája", azaz az sebez rajta a legnagyobbat akkor és ott, akkor is, ha nem ez egyébként a legerősebb rúnád. Ha nincs allergiarúnád, akkor mindig a legfelső, legerősebb rúna a leghatásosabb a szörny ellen. Az egér történeti feladatainak szörnyei nem érzékenyek különösebben egy rúnára se, azaz esetükben érdemes mindig a legerősebb rúnát választani a harc során.

A szörnyeknek van jelzője, pl. "apró", "tapasztalt" és "ősöreg", ami ebben a sorrendben az adott szörny sebzési erejére utal.

A szörnyek egy fajtája a troll, a trolloknak is van jelzőjük (pl. "buta", "kövér", "bűzös", stb.), de ezek nincsenek hatással a troll erejére, életerejére.

A szörnyek képernyőn látható mérete nincs összefüggésben az erejükkel.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”