Virágágyás, virágraktár

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Virágágyás, virágraktár

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.13. 13:55

Virágágyás
A virágágyásban nevelhetsz csodaszép virágokat, amiket érdemes is nevelni, hiszen növelhetik az állapotértékeidet, sőt, néhány extra szenet is hozhatnak a konyhára. Ráadásul kellenek a virágok az alkímiai feladatokba is. Összesen 7 palántázóhely áll a rendelkezésedre, ebből 3 ingyen használható. A maradék négyet először gyomtalanítani kell.
Ha rákattintasz egy üres palántázóhelyre, megnyílik az ültethető virágok választóablaka, ahol célirányosan vagy véletlenszerűen is választhatsz az ültetendő virágok közül. Ha egy adott virágból még egy sincs a virágraktáradban, akkor a virágválasztékban az adott virág szürke, ha pedig nincs ugyan a virágraktárban, de már növekszik a virágágyásban, akkor pedig részlegesen szürke az adott virág ábrája.
A virágágyásba ültetett virágok jelzőt kapnak, amely a növekedési idejükre utal. Ezek a jelzők véletlenszerűen tűnnek fel:

A „tüzes“ virágok 1 óráig nőnek két gondozás között.

A „tüskés“ virágok 30 percig nőnek két gondozás között.

A „kókadt“ virágok 10 percig nőnek két gondozás között.

Minden rúnarajzolással 10%-ot fejlődik az adott virág. Ha rajzolásod pontossága nem érné el a kritikus szintet, akkor a virág nem fejlődik, hanem újabb periódus kezdődik.
Ha egy virág megnő és begyűjtöd, a virágraktárba kerül.
Ha túl éhes vagy, nem tudod gondozni vagy begyűjteni a virágaidat. Legalább 70%-ban jóllakottnak kell lenned ehhez.

Virágraktár
A virágraktárba a virágágyástól jobbra lévő, négyzet alakú, virágcsokrot ábrázoló ikonra kattintva juthatsz. Itt gyűjtöd a virágokat. Egy adott típusból több virágot is gyűjthetsz. Ha egy adott sor virág (azaz egy teljes virágkészlet) minden tagjából van legalább egy darabod, akkor beválthatod a virágokat a készlettől jobbra látható bónuszra (állapotérték növelés vagy szén) vagy felhasználhatod alkímiai feladatokhoz. Minden beváltáskor egy virágot használsz fel, kivéve az alkímiai feladatoknál, mert ott többet is igényelhet a feladat. Ha egy adott virágból még egy sincs a virágraktáradban, akkor a virágválasztékban az adott virág szürke, ha pedig nincs ugyan a virágraktárban, de már növekszik a virágágyásban, akkor pedig részlegesen szürke az adott virág ábrája.

Figyelem: A virágágyás és virágraktár csak a 7. szint elérése és a 7. történeti feladat (egér) teljesítése után érhető el.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”