Oldal: 1 / 1

Felszerelések, komód

Elküldve: 2012.06.13. 12:47
Szerző: Gabesz
Felszerelések
A varázslótanoncod egy csomó felszerelési tárgyat hordhat: egy kalapfélét, egy kámzsát, egy amulettet, két gyűrűt és egy egy fülbevalófélét. Ilyesmire feladatteljesítéssel tehetsz szert vagy megveheted a komód melletti gnónmál (a torony 3. emelete). A gnóm árukészlete naponta változik. A felszerelésekkel nagyobb sebzést okozhatsz az ellenfeleknek a harcok során, nagyobbat gyógyíthatsz magadon vagy a csapattársaidon egy többszereplős harc során, vagy növelik az életerődet. Minél magasabb szintű egy adott felszerelés, annál több bónuszpontot is ad. A pulzálóan izzó felszerelések több tulajdonságra is adnak bónuszt (pl. adnak +20 pont gyógyítást és +20 pont sebzést).
A felszereléseket úgy veheted fel, ha az egérrel a tükörképedre húzod. Ha az adott helyen már van egy felszerelés, akkor a régi felszerelés lecserélődik és visszakerül a komódba. Nem kell tehát előzőleg "levenni" egy tárgyat, ha le akarod cserélni.
Figyelem: A sebzési és gyógyítási bónusz nem egy az egyben számolódik be a támadó- vagy gyógyítóerődbe, hanem százalékosan, függően attól, hogy milyen pontossággal rajzolod a rúnát.

Komód
Ha sikeresen teljesítesz feladatokat, akkor hébe-hóba kaphatsz különféle felszereléseket is jutalmul: ruházatot, tökfödőt, nyakba, fülbe vagy ujjra való ékszereket. Ezek a komódodba (torony 3. emelete) kerülnek. Ezek a tárgyak különféle előnyt biztosítanak neked a harcokban, pl. több életet, nagyobb támadó- vagy gyógyerőt. A tükör előtt állva próbálgathatod a különféle felszereléskombinációkat.
Figyelem: Ha a komód megtelik, akkor az újonnan szerzett felszerelések rövid időn belül "lejárnak", megsemmisülnek. Ezért figyelj rá, hogy a kevésbé értékes tárgyakat mindig add el a gnómnak, hogy legyen hely a komódban.