Harcok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Harcok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.13. 12:27

Minden nap harcokba bonyolódhatsz az Upologus játékban:

Egér: 1 (véletlenszerű, szintugrásonként egy feladat)

Hirdetőtábla: alapvetően napi 6 harci feladat (bővebben lásd a Hirdetőtáblát leíró téma alatt)

Többszereplős harc a korcsma balhétábláján: 20 PvE és/vagy PvP

Tündér & békakirály: korlátlan (de szénbe kerül)


A harcok időtartamát és kimenetelét a következő tényezők befolyásolják:

A rúna ereje. Mikor harcba bonyolódsz, alapértelmezettként mindig a legerősebb rúnád van kiválasztva. Ha módosítasz a rúnán, akkor ez lesz az új standard az adott harc során. Megesik, hogy a szörnyek bizonyos rúnákra különösen érzékenyek, ezek a "gyengítő rúnák", vagy "allergiarúnák". Hogy melyik ez a rúna, azt animáció árulja el neked a harc során. Nem biztos, hogy a legerősebb varázslatod lesz az allergiarúna. De mindig ez sebzi a legnagyobbat.

A rúnarajzolás pontossága. Minél pontosabban rajzolod a rúnát, annál több sebzést osztasz ki az ellenfélnek. Hasonlóan működik a gyógyrúna is, csak az nem sebez, hanem gyógyít.

A felszerelési tárgyak, amelyek növelik a sebzésed, a gyógyerődet és az életerődet. Minél több bónuszt adnak a harci értékeidhez a felszereléseid, annál nagyobb eséllyel és könnyebben nyersz.

A stratégia, amit követsz a PvE, PvP harc során. A harc akkor a legsikeresebb, ha minden játékos minél tovább életben marad a küzdelem során. Ezért az erős játékosoknak érdemes a gyógyrúnákkal életben tartani a gyengébb játékosokat.

Épp harci feladatot teljesítesz, de cseng a telefon? Semmi gond, használd a balra alul található szünet-gombot, ami megfagyasztja a küzdelmet, amíg dolgod van. Persze a már futó animációk még lezajlanak ilyenkor is, de aztán megáll minden. Arra figyelj csak, hogy ne hagyd el a csatateret, és akkor később folytatni tudod a harcot. Többszereplős harcok során a harc szüneteltetésére nincs lehetőség.

Figyelem: Ha egy harc során bezáródik a játék vagy a böngésző, akkor a harcot elveszted.
Figyelem: Ne lepődj meg, ha tűzlabda hull alá az égből. Ez nem isteni beavatkozás a játékba, hanem az egyik varázslat ilyen hatással jár, mégpedig a "meteor" nevű rúna.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”