Feladatok, küldetések

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Feladatok, küldetések

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.06.13. 10:18

A játékban 4 féle feladat van. Feladatokat a küldetésadó meselényeknél és a hirdetőtáblán kaphatsz. A feladatok teljesítése különböző jutalmakkal jár, pl. tapasztalati ponttal, arannyal. A kapott jutalmak mennyiségét emelni lehet a tuningboltban kapott "egyéb bónuszt" hozó berendezési tárgyakkal:

Alkímiai feladatok: Gyűjts virágokat a virágágyással és varázskincseket Varázserdőn és add be őket alkímiai feladatokba különböző kombinációkban. Az alkímiai feladatokat a korcsmában üldögélő róka adja.

Rúnafeladatok: A feladat teljesítéséhez rúnát kell rajzolni. A rajzolandó rúna szintfüggő. A rúnafeladatokat akkor is teljesítheted, ha még nem szerezted be a rajzolandó rúnát.

Harci feladatok szörnyek ellen: Lásd a harcokról szóló témát. Ha egy harcot elvesztesz, bármikor újra próbálkozhatsz.

Munkafeladatok: Ha munkája támad, a varázslótanoncod egy időre elhagyja a tornyát, mintegy "kimegy" a játékból, hogy meggyógyítson egy egész erdőt vagy eltávolítson egy nagy követ, stb. A munkafeladat időtartama szénért rövidíthető. Az időtartam eltérő lehet feladatonként.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”